Logg av Chrome

Du kan logge av Google-kontoen din fra Chrome.

Logg av Google-kontoen din i Chrome

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Logg av.

Hvis du har slått på Chrome-synkronisering, kan du slå det av. Da blir du også logget av Google-kontotjenestene dine, for eksempel Gmail.

Logg av og slå av synkronisering

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Synkronisering og så Logg av og slå av synkronisering.

Slå av påloggingsforespørsler fra Chrome

Når du logger på Google-kontoen din via en tjeneste som Gmail, kan Chrome tilby å logge deg på med Google-kontoene som allerede er logget på på enheten din.

Slik slår du av påloggingsforespørsler:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Google-tjenester under «Deg og Google».
  4. Slå av Tillat Chrome-pålogging under «Google-tjenester».

Tips: Hvis du slår av «Tillat Chrome-pålogging», må du også slå av synkronisering i Chrome.