Idoneïtat d'empreses i llocs

Per ajudar els usuaris a descobrir els llocs que els envolten i connectar-s'hi, Google admet una gran varietat d'empreses locals i llocs d'interès al mapa. A més dels llocs que se suprimeixen perquè estan prohibits o restringits, és possible que també se suprimeixin llocs perquè es consideren no aptes per als nostres productes de Google Maps i de la Cerca.

Empreses i llocs aptes

Els llocs o les fitxes s'utilitzen per representar empreses i llocs d'interès públics que es troben al món real. Han de tenir el nom d'entitats que els usuaris puguin descobrir i amb les quals puguin interaccionar. A continuació es mostren alguns exemples de llocs que es poden afegir al mapa:

• Institucions governamentals i entitats públiques.
  • Llocs d'interès i atraccions turístiques.
  • Professionals independents, fitxes professionals i empreses a casa.
  • Caixers automàtics, quioscos de lloguer de vídeos, bústies de correu exprés amb nom i informació sobre el servei d'atenció al client, si estan disponibles.
  • Empreses de temporada que reobren a la mateixa ubicació.
  • Empreses locals o de serveis amb aparador.

Empreses i llocs no aptes

No volem mostrar llocs que siguin falsos o que els usuaris no puguin utilitzar ni amb els quals no puguin contactar. Aquests són alguns exemples d'empreses que no es permeten al mapa:

• Empreses falses o inventades.
  • Esdeveniments temporals o únics.
  • Propietat privada (p. ex., la casa d'una celebritat o casa vostra).
  • Empreses de temporada o recurrents sense ubicació permanent.
  • Empreses sense presència física ni zona de servei local (p. ex., centres d'atenció telefònica o empreses que només operen en línia).