Kvalifikationskrav for virksomheder og steder

For at gøre det lettere for brugerne at finde og tage kontakt til steder i nærheden understøtter Google en bred vifte af lokale virksomheder og seværdigheder på kortet. Det er ikke kun steder med indhold, som er forbudt eller underlagt begrænsninger, der bliver fjernet, men også steder, som vurderes ikke at være kvalificerede til produkterne Google Maps og Søgning.

Kvalificerede virksomheder og steder

Steder eller fortegnelser repræsenterer faktiske offentlige virksomheder og seværdigheder, og der skal være tale om navngivne juridiske enheder, som brugerne kan finde og interagere med. Her er nogle eksempler på steder, der kan tilføjes på kortet:

• Offentlige institutioner og juridiske enheder
  • Seværdigheder og turistattraktioner
  • Selvstændige erhvervsdrivende, fortegnelser for specialister og virksomheder, der drives fra en privatadresse
  • Pengeautomater, videoudlejningsbutikker og postbokse til eksprespost med virksomhedsnavn og oplysninger om kundeservice, hvis disse oplysninger er tilgængelige
  • Sæsonåbne virksomheder, som åbner igen på samme lokation
  • Udekørende servicevirksomheder eller lokale virksomheder med en fysisk butik

Ikke-kvalificerede virksomheder og steder

Vi ønsker ikke at vise steder, som ikke findes i virkeligheden, eller som brugerne ikke har mulighed for at besøge eller kontakte. Her er nogle eksempler på virksomheder, som ikke er tilladt på kortet:

• Virksomheder, som ikke findes i virkeligheden
  • Engangsevents
  • Privat ejendom (f.eks. din egen eller en kendt persons privatbolig)
  • Sæsonåbne virksomheder uden permanent lokation
  • Virksomheder uden fysisk butik eller lokalt serviceområde (f.eks. callcentre eller virksomheder, der kun drives som onlinevirksomhed)