Yrityksen ja paikan hyväksyttävyys

Google tukee useita paikallisia yrityksiä ja kartalla olevia kiinnostavia paikkoja, jotta käyttäjät voivat löytää lähellä olevia paikkoja ja ottaa niihin yhteyttä. Paikkoja voidaan poistaa kielletyn tai rajoitetun sisällön vuoksi tai siksi, etteivät ne täytä Google Mapsin ja Haun ehtoja.

Hyväksyttävät yritykset ja paikat

Paikkoja ja listauksia luodaan oikeiden julkisten yritysten ja kiinnostavien paikkojen pohjalta. Näiden yritysten ja paikkojen tulee olla nimettyjä kohteita, jotka käyttäjät voivat löytää ja joihin he voivat ottaa yhteyttä. Kartalle voidaan lisätä esimerkiksi seuraavia paikkoja:

• valtionlaitokset ja julkisyhteisöt
  • kiinnostavat paikat ja nähtävyydet
  • itsenäiset ammatinharjoittajat, ammattilaislistaukset, kotona toimivat yritykset
  • pankkiautomaatit, videovuokraamot ja pikapostilaatikot, joiden yhteydessä on ilmoitettu nimi ja asiakaspalvelun tiedot (jos saatavilla)
  • uudelleen samassa sijainnissa avautuvat kausiluontoisesti toimivat yritykset
  • paikalliset yritykset ja palveluyritykset, joilla on julkisivu.

Ei-hyväksyttävät yritykset ja paikat

Emme halua esitellä paikkoja, jotka eivät ole oikeita, joissa ei voi käydä tai joihin ei voi ottaa yhteyttä. Seuraavassa on esimerkkejä yrityksistä, jotka eivät ole sallittuja kartalla:

• epäaidot tai keksityt yritykset
  • tilapäiset, ainutkertaiset tapahtumat
  • yksityiset kiinteistöt (esim. julkkiksen koti tai oma kotisi)
  • kausiluontoisesti toimivat yritykset, joilla ei ole pysyvää sijaintia
  • yritykset, joilla ei ole fyysistä toimipistettä tai paikallista palvelualuetta (esim. puhelukeskukset ja vain verkossa toimivat yritykset).