Apel·lar contra les mesures d'aplicació de la política de contingut generat per l'usuari de Maps

De vegades, suprimim contingut, incloses les publicacions i els canvis, o restringim l'accés a determinades funcions quan s'identifiquen infraccions de la nostra política de contingut generat per l'usuari (o "política de continguts") a Maps, a la Cerca i en altres serveis de Google en tot el web. Ara bé, de vegades cometem errors.

Si creieu que hem pres mesures per error en relació amb el vostre contingut de Maps o el vostre Compte de Google, és possible que pugueu enviar una apel·lació seguint els passos de sota.

Consell: aquest procés d'apel·lació és per a infraccions de les polítiques de continguts, però la infracció es pot mostrar o es pot produir en altres serveis de Google. En aquests moments, les apel·lacions només estan disponibles per a determinats tipus de Comptes de Google i d'infraccions de les polítiques de continguts. Les referències al procés d'apel·lació a les notificacions de Google no impliquen que compliu els requisits per apel·lar.

Abans de començar, consulteu la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps. També enumerem exemples de contingut restringit i contingut prohibit i d'activitat que pot provocar que se suprimeixi un contingut o que es restringeixi l'accés a funcions.

Apel·lar contra una supressió de contingut

A la pàgina del perfil de Google Maps, podeu veure l'estat del vostre contingut, incloent-hi si s'ha suprimit o s'ha rebutjat (o no) a causa d'una infracció de les polítiques. El contingut es pot suprimir o rebutjar perquè infringeix directament les nostres polítiques o perquè l'activitat del Compte de Google infringeix les nostres polítiques. En la majoria d'infraccions, podreu apel·lar contra la supressió de contingut i fer un seguiment del progrés de l'apel·lació a la pàgina del vostre perfil de Maps.

Consell: si suprimiu o editeu contingut que infringeix les polítiques després d'enviar una apel·lació, l'apel·lació es cancel·larà.

Apel·lar contra decisions

Un cop hàgim pres una decisió sobre l'apel·lació, us n'informarem i durem a terme una de les accions següents:

• Apel·lació aprovada: si considerem que el contingut s'ha suprimit per error, el restaurarem.
  • Apel·lació denegada: si considerem que el contingut infringeix les nostres polítiques o bé que no es pot confirmar la precisió d'un canvi, el contingut continuarà sense publicar-se.
  • Apel·lació cancel·lada: les apel·lacions es poden cancel·lar si, per exemple, el contingut objecte d'apel·lació s'edita o se suprimeix, o bé si el Compte de Google deixa de ser apte per presentar apel·lacions.
Només es pot apel·lar una vegada contra les supressions de contingut. És possible que hi hagi més opcions de resolució disponibles. Obteniu més informació sobre les opcions de resolució de la Llei de serveis digitals de la Unió Europea.
Apel·lar contra una restricció d'accés a funcions

A la pàgina de configuració del Compte de Google, podeu veure l'estat del vostre Compte de Google, incloent-hi si l'accés a funcions està restringit per una infracció de les polítiques. L'accés a funcions es pot restringir a causa de comportaments infractors i de la publicació de contingut que infringeixi les polítiques. Si l'accés a funcions d'un Compte de Google es restringeix, és possible que se suprimeixin, a més, altres continguts publicats pel mateix compte.

En el cas de determinades infraccions, podeu apel·lar contra la restricció d'accés a funcions mitjançant la pàgina de configuració del Compte de Google. Si el contingut s'ha suprimit a causa d'una restricció d'accés a funcions, també es revisaran les supressions de contingut com a part de la vostra apel·lació.

Apel·lar contra decisions

Un cop hàgim revisat l'activitat del Compte de Google i hàgim pres una decisió sobre l'apel·lació, us n'informarem i durem a terme una de les accions següents:

• Apel·lació aprovada: si podem comprovar que l'activitat del Compte de Google ha seguit les nostres polítiques, restaurarem l'accés a funcions del Compte de Google.
  • Apel·lació denegada: si determinem que és possible que el Compte de Google no hagi seguit les nostres polítiques, pot ser que l'accés a funcions del Compte continuï estant restringit i que el seu contingut continuï sense publicar-se.
  • Apel·lació cancel·lada: pot ser que les apel·lacions es cancel·lin si, per exemple, el Compte de Google deixa de ser apte per presentar apel·lacions.

Només es pot apel·lar una vegada contra les restriccions d'accés a funcions. Suprimir el contingut no resol les restriccions de les funcions.

És possible que hi hagi més opcions de resolució disponibles. Obteniu més informació sobre les opcions de resolució de la Llei de serveis digitals de la Unió Europea.