Restriccions de publicació

Sobre les restriccions de publicació

Volem ajudar les persones a trobar informació útil i fiable a Maps, com ara a través del contingut contribuït de la nostra comunitat d'usuaris. Quan detectem que les contribucions dels usuaris per a determinats tipus de llocs són poc útils, perjudicials o no estan relacionades amb el tema, podem limitar o suspendre el contingut generat per l'usuari (CGU) per a aquests llocs.

Restriccions de curta durada

Pot ser que l'opció de publicar es desactivi per a un lloc concret durant un període de temps breu a fi d'ajudar a protegir el lloc o l'àrea d'un pic de contingut irrellevant o ofensiu (per exemple, durant un esdeveniment del món real que atregui comentaris sobre un lloc concret no relacionats amb el tema). Supervisem el lloc i, quan veiem que minven els intents d'abús i el risc que el contingut infringeixi les polítiques, aixequem les restriccions.

Restriccions de llarga durada

Pot ser que l'opció de publicar sobre un lloc concret es desactivi durant un període de temps més llarg si la seva categoria o àrea geogràfica han experimentat un patró continu de publicacions de poc valor o no relacionades amb el tema. Les contribucions es consideren de poc valor quan no solen tenir un paper important a l'hora d'ajudar els usuaris a decidir si volen visitar el lloc.

A continuació es mostren característiques dels llocs on podem restringir el CGU:

1. Llocs que generalment no es poden visitar o que tenen accés públic limitat. Són llocs en què les persones no solen poder triar a quina ubicació van, que no estan oberts al públic o l'accés als quals està limitat als qui s'hi aposten o destinen. Alguns exemples són les comissaries de policia i les presons.
  2. Atreuen contínuament contingut que no està relacionat amb el tema. Aquests llocs sovint són objecte de publicacions que no són útils, com ara assetjament, incitació a l'odi o contingut ofensiu, en comptes de ressenyes o publicacions sobre les experiències directes dels usuaris en aquesta ubicació.

Restriccions parcials vs. completes

En funció del volum i del patró del contingut que infringeix les polítiques, un lloc concret pot tenir restriccions de publicació en alguns o tots els tipus de CGU (com ara les ressenyes de text, les puntuacions, les imatges o els vídeos).

Per què alguns llocs no poden tenir publicacions o només en tenen d'antigues

És possible que alguns llocs tinguin contingut clarament antic o que no tinguin publicacions recents ni antigues (quan n'hi hàgiu vist anteriorment). Això es pot deure al fet que el lloc hagi patit un ús abusiu i el contingut s'hagi suprimit.