Postausrajoitukset

Yleistä rajoituksista

Haluamme auttaa ihmisiä löytämään Mapsista hyödyllistä ja luotettavaa tietoa, ja myös käyttäjien lisäämän sisällön on täytettävä tämä vaatimus. Jos käyttäjät lisäävät tietyntyyppisistä paikoista jatkuvasti hyödytöntä, haitallista tai epäolennaista sisältöä, saatamme rajoittaa sitä tai jäädyttää sen näiden paikkojen osalta.

Lyhytaikaiset rajoitukset

Tiettyä paikkaa koskevat postaukset voidaan laittaa pois päältä lyhyeksi aikaa, jotta paikkaa tai aluetta voidaan suojata epäolennaisen tai loukkaavan sisällön jyrkältä lisääntymiseltä (esim. sellaisen fyysisen tapahtuman aikana, joka saa ihmiset lisäämään paikasta epäolennaisia kommentteja). Paikkaa seurataan, ja kun väärinkäyttöyritysten määrä ja käytäntöjen vastaisen sisällön riski pienenee, rajoitukset poistetaan.

Pitkäaikaiset rajoitukset

Tiettyä paikkaa koskevat postaukset voidaan laittaa pois päältä pidemmäksi aikaa, jos paikka kuuluu sellaiseen kategoriaan tai sijaitsee sellaisella maantieteellisellä alueella, johon liittyvät postaukset ovat olleet jatkuvasti vähäarvoisia tai epäolennaisia. Lisätty sisältö katsotaan vähäarvoiseksi, jos se ei yleensä auta käyttäjiä päättämään, kannattaako paikassa käydä.

Käyttäjien lisäämää sisältöä saatetaan rajoittaa seuraavanlaisten paikkojen kohdalla:

1. Paikkaan ei yleensä pääse, tai julkista pääsyä on rajoitettu. Nämä ovat paikkoja, joiden osalta ihmisillä ei yleensä ole valinnanvaraa toimipisteen suhteen, jotka eivät ole auki yleisölle tai joihin pääsy voi olla rajoitettu siellä työskenteleville tai sinne sijoitetuille (esim. poliisiasemat ja vankilat).
  2. Paikasta lisätään jatkuvasti epäolennaista sisältöä. Nämä ovat paikkoja, joista tehdään usein hyödyttömiä postauksia (esim. häirintää sisältäviä, vihamielisiä tai loukkaavia kommentteja) arvostelujen tai käyttäjäkokemusten julkaisemisen sijaan.

Osittaiset vs. täydet rajoitukset

Käytäntöjen vastaisen sisällön määrästä ja muodosta riippuen paikalle asetetut postausrajoitukset voivat koskea kaikentyyppistä käyttäjien lisäämää sisältöä tai vain osaa siitä (esim. tekstiarvosteluja, tähtiarvioita, kuvia tai videoita).

Miksi joillain paikoilla ei ole postauksia tai niillä on vain vanhoja postauksia?

Joillain paikoilla saattaa olla huomattavan vanhaa sisältöä eikä yhtään viimeaikaista postausta tai ei lainkaan vanhempia postauksia, vaikka olet nähnyt niitä aiemmin. Tämä voi johtua siitä, että paikkaan on kohdistunut väärinkäytöksiä ja sisältö on poistettu.