Contingut suprimit i rebutjat per infraccions de les polítiques

De vegades, suprimim contingut quan s'identifiquen infraccions de la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps ("política de continguts"). La política de continguts també s'aplica als comportaments que pot ser que no estiguin directament relacionats amb el contingut. Si el vostre contingut o el vostre comportament s'identifiquen com una infracció de les polítiques, és possible que se suprimeixi el contingut.

Què passa quan el contingut o la modificació se suprimeixen o es rebutgen per infraccions de les polítiques

Pot ser que se us informi quan el vostre contingut se suprimeixi o es rebutgi per una infracció de les polítiques. En la majoria dels casos, també us direm:

• Quin contingut s'ha suprimit o rebutjat.
  • Per què s'ha suprimit o rebutjat.
  • Què podeu fer a continuació.

Si el contingut se suprimeix o es rebutja per una infracció de les polítiques, és possible que continuï estant disponible al vostre perfil de Google Maps, si bé pot ser que estigui marcat com a "No publicat", "Privat", "No acceptat" o similars. En alguns casos, és possible que el contingut o les modificacions se suprimeixin completament a causa de requisits legals o de la gravetat de la infracció.

Si creieu que es tracta d'un error, podeu editar i tornar a publicar el contingut o apel·lar contra la supressió o el rebuig del contingut.

Les infraccions reiterades o greus poden comportar restriccions d'accés a funcions. Si creieu que es tracta d'un error, és possible que pugueu apel·lar contra la restricció d'accés a funcions en determinats casos.

Què podeu fer a continuació

Volem ajudar-vos a continuar contribuint a Google Maps, així que recordeu fer el següent:

1. Assegureu-vos que el vostre contingut compleixi les nostres polítiques. Obteniu informació sobre les nostres polítiques de continguts.
  2. Després de revisar les nostres polítiques, podeu editar i tornar a publicar el contingut. Si creieu que es tracta d'un error, és possible que pugueu apel·lar contra la decisió. Obteniu més informació sobre el procés d'apel·lació.

Contingut suprimit i rebutjat per altres motius

També podem suprimir contingut o modificacions per motius no relacionats amb infraccions de les polítiques, com ara si: