Sisällön poistaminen tai hylkääminen käytäntörikkomusten vuoksi

Poistamme joskus sisältöä, jos havaitsemme Google Mapsin käyttäjien luomaa sisältöä koskevan käytännön ("sisältökäytännön") rikkomuksia. Sisältökäytäntö koskee myös toimintaa, joka ei välttämättä liity suoraan sisältöön. Jos sisältösi tai toimintasi havaitaan rikkovan käytäntöä, sisältösi voidaan poistaa.

Mitä tapahtuu, kun sisältö tai muokkaus poistetaan tai hylätään käytäntörikkomuksen vuoksi?

Saatat saada ilmoituksen, kun sisältöä poistetaan tai se hylätään käytäntörikkomuksen vuoksi. Useimmissa tapauksissa kerromme myös

• mitä sisältöä on poistettu tai hylätty
  • miksi se on poistettu tai hylätty
  • mitä voit tehdä seuraavaksi.

Jos poistamisen tai hylkäämisen syy on käytäntörikkomus, sisältö saattaa olla edelleen saatavilla Google Maps ‐profiilissasi, mutta sen kohdalla voi lukea esimerkiksi "Ei julkaistu", "Yksityinen" tai "Ei hyväksytty". Joissakin tapauksissa sisältö tai muokkaus saatetaan poistaa kokonaan lakivaatimusten tai rikkomuksen vakavuuden vuoksi.

Jos olemme mielestäsi tehneet virheen, voit ehkä muokata sisältöä ja julkaista sen uudelleen tai tehdä valituksen sisällön poistamisesta tai hylkäämisestä.

Useat tai vakavat rikkomukset voivat johtaa siihen, että pääsyäsi ominaisuuksiin rajoitetaan. Jos olemme mielestäsi tehneet virheen, voit ehkä tehdä valituksen pääsyn rajoittamisesta.

Mitä voit tehdä seuraavaksi?

Jos haluat jatkaa sisällön lisäämistä Google Mapsiin, tee seuraavat asiat:

1. Varmista, että sisältösi on käytäntöjemme mukaista. Lue lisää sisältökäytännöistä.
  2. Kun olet tutustunut käytäntöihin, voit muokata sisältöäsi ja julkaista sen uudelleen. Jos olemme mielestäsi tehneet virheen, voit ehkä valittaa päätöksestä. Lue lisää valitusprosessista.

Sisällön poistaminen tai hylkääminen muista syistä

Saatamme poistaa sisältöä tai muokkauksia myös muista kuin käytäntöjen vastaisista syistä. Tässä joitakin esimerkkejä: