Restriccions d'accés a funcions per infraccions de les polítiques

De vegades, restringim l'accés a funcions quan s'identifiquen diverses infraccions o bé infraccions greus de la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps ("política de continguts"). Si se us restringeix l'accés a funcions, és possible que, a més, se suprimeixi el contingut associat al vostre perfil de Maps.

Què passa si es restringeix l'accés a funcions

Quan se us restringeix l'accés a funcions, pot ser que rebeu una notificació. En la majoria dels casos, també us indiquem:

• A quines funcions teniu restringit l'accés.
  • Què podeu fer a continuació.

Quan l'accés a funcions està restringit, pot ser que els enviaments de contingut es marquin com a "No publicat", "Privat", "No acceptat" o alguna cosa similar. En alguns casos, és possible que el contingut o les modificacions se suprimeixin completament a causa de requisits legals o de la gravetat de la infracció.

Si creieu que es tracta d'un error, és possible que pugueu apel·lar contra la restricció d'accés a funcions.

Si teniu un perfil d'empresa i un perfil de Maps adjunts al Compte de Google, les infraccions que es produeixin en qualsevol dels perfils poden provocar restriccions d'accés a funcions en tots dos perfils.

Què cal fer si es restringeix l'accés a funcions

Volem ajudar-vos a continuar contribuint, així que recordeu fer el següent:

1. Obteniu informació sobre les nostres polítiques de continguts per assegurar-vos que el vostre contingut i els vostres comportaments compleixen les nostres polítiques.
  2. Consulteu les notificacions de supressió de contingut anteriors que pot ser que hàgiu rebut, a fi d'obtenir més detalls sobre les infraccions de polítiques concretes.
  3. Després de revisar les nostres polítiques, si creieu que es tracta d'un error, feu-nos-ho saber. És possible que pugueu apel·lar contra la decisió en determinats casos. Obteniu més informació sobre com podeu apel·lar contra la supressió de contingut.

Consell: si el contingut s'ha suprimit a causa d'una restricció del Compte de Google, també es revisaran les supressions de contingut com a part de la vostra apel·lació. És possible que suprimir el contingut no resolgui les restriccions d'accés a funcions.

Comprovar si l'accés a funcions està restringit

L'estat del vostre Compte de Google, incloent-hi si l'accés a funcions està restringit per infraccions de les polítiques, es pot veure a la pàgina de configuració del Compte de Google. L'accés a funcions es pot restringir a causa de comportaments infractors i de la publicació de contingut que infringeixi les polítiques. Si l'accés a funcions d'un Compte de Google es restringeix, és possible que se suprimeixin, a més, altres continguts publicats pel mateix compte.