Sobre les nostres polítiques

Aquestes polítiques i estàndards s'apliquen a tot el contingut generat per l'usuari de Maps, independentment de si és contingut generat per persones o per IA, com ara:

• Ressenyes de text
  • Puntuacions
  • Imatges
  • Vídeos
  • Preguntes i respostes
  • Títols
  • Etiquetes tipus hashtag
  • Etiquetes tipus tag
  • Enllaços
  • Metadades

El contingut que publiqueu a les plataformes de Google ha de complir aquestes polítiques, així com les condicions del servei de Google, les condicions del servei addicionals de Google Maps i de Google Earth, les polítiques de producte corresponents, i les lleis i la normativa locals aplicables. Tingueu present també la política de privadesa de Google.

Voleu saber quines polítiques regeixen el contingut de Street View creat per Google (en lloc de les que regeixen el contingut publicat pels usuaris)? Consulteu les nostres polítiques de privadesa sobre el contingut de Street View afegit per Google.

No teniu clar qui ha fet una foto concreta? La icona o el nom d'atribució que acompanyen cada imatge indiquen si una imatge és de Google o d'un contribuïdor extern.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda