Tietoja käytännöistä

Nämä käytännöt ja standardit koskevat kaikkea Mapsin käyttäjien luomaa sisältöä riippumatta siitä, onko sisältö ihmisten vai tekoälyn luomaa. Se koskee siis esimerkiksi

• tekstiarvosteluja
  • arvioita
  • kuvia
  • videoita
  • kysymyksiä ja vastauksia
  • kuvatekstejä
  • hashtageja
  • tageja
  • linkkejä
  • metadataa.

Kaiken Googlen alustoille julkaisemasi sisällön on oltava näiden käytäntöjen mukaista sekä Googlen käyttöehtojen, Google Mapsin ja Google Earthin lisäkäyttöehtojen ja kaikkien muiden asiaan liittyvien tuotekäytäntöjen sekä paikallisten lakien ja säädöksien mukaista. Muista noudattaa myös Googlen tietosuojakäytäntöä.

Etsitkö käytäntöjä, jotka liittyvät Googlen keräämään Street View ‑sisältöön (käyttäjien julkaiseman sisällön sijaan)? Tutustu Googlen toimittaman Street View ‑sisällön tietosuojakäytäntöihin.

Etkö ole varma siitä, kuka valokuvan on ottanut? Kuvan yhteydessä näkyvä tekijän nimi tai kuvake kertoo, onko kuva Googlen vai käyttäjän ottama.