Over ons beleid

Dit beleid en de normen zijn van toepassing op alle Maps-content van gebruikers, ongeacht of de content door mensen of AI-gegenereerde content is, zoals:

• Tekstreviews
  • Beoordelingen
  • Afbeeldingen
  • Video's
  • Vragen en antwoorden
  • Bijschriften
  • Hashtags
  • Tags
  • Links
  • Metadata

Alle content die je op Google-platforms publiceert, moet voldoen aan dit beleid, net als aan de Servicevoorwaarden van Google, de Aanvullende servicevoorwaarden van Google Maps/Earth, ander toepasselijk productbeleid en alle toepasselijke lokale wet- en regelgeving. Houd ook rekening met het Privacybeleid van Google.

Zoekt je beleid dat van toepassing is op door Google verzamelde Street View-informatie (in plaats van op door gebruikers gepubliceerde content)? Raadpleeg ons Privacybeleid ten aanzien van door Google bijgedragen Street View.

Weet u niet zeker wie een foto heeft genomen? Aan de toeschrijvingsnaam of -icoon bij elke afbeelding is te zien of een afbeelding is gemaakt door Google of door een externe bijdrager.