Om retningslinjene våre

Disse retningslinjene og standardene gjelder for alt brukergenerert innhold på Maps, uavhengig av om innholdet er AI-generert eller menneskeskapt, deriblant

• tekstanmeldelser
  • vurderinger
  • bilder
  • videoer
  • spørsmål og svar
  • bildetekst
  • hashtagger
  • tagger
  • linker
  • Metadata

Alt innhold du publiserer på Google-plattformene, må overholde disse retningslinjene samt Googles vilkår for bruk, tilleggsvilkårene for bruk av Google Maps/Earth, andre relevante produktretningslinjer og andre relevante lover og forskrifter. Vær også oppmerksom på Googles personvernregler.

Leter du etter retningslinjene som regulerer Street View-materiale Google har samlet inn (i stedet for innhold publisert av brukere)? Les gjennom personvernreglene for Street View-materiale Google har bidratt med.

Er du ikke sikker på hvem som tok et bilde? Hvorvidt et bilde er tatt av Google eller av en ekstern bidragsyter, fremgår av opphavshenvisningsnavnet eller -ikonet som vises sammen med hvert bilde.