Om våra policyer

Dessa policyer och standarder gäller allt användargenererat innehåll i Maps, oavsett om innehållet är mänskligt eller AI-genererat, inklusive

• textrecensioner
  • betyg
  • bilder
  • videor
  • frågor och svar
  • bildtexter
  • hashtaggar
  • taggar
  • länkar
  • Metadata

Allt innehåll som du publicerar på Googles plattformar måste följa dessa policyer samt Googles användarvillkor och Ytterligare användarvillkor för Google Maps/Google Earth. Det publicerade innehållet måste även följa andra relevanta produktpolicyer samt tillämpliga lokala lagar och regler. Tänk också på att följa Googles integritetspolicy.

Letar du efter policyer för Street View-innehåll som samlats in av Google (och inte innehåll som publicerats av användare)? Läs våra sekretesspolicyer för Street View-innehåll som har samlats in av Google.

Är du osäker på vem som har tagit ett foto? Du ser om en bild har tagits av Google eller en extern fotograf genom att titta på namnet eller ikonen som anger källan vid varje bild.