Privadesa

La privadesa dels usuaris té una importància cabdal per a Google. Malgrat que us animem a fer contribucions amb contingut que representi el vostre món, és fonamental que respecteu les preferències de privadesa de la resta d'usuaris. Ens reservem el dret de suprimir continguts, també en resposta als informes dels usuaris. Continueu llegint per obtenir més informació sobre com tractem les sol·licituds de privadesa referents al contingut que es mostra a Maps i a Street View.

Quan creem contingut de Street View a partir de les gravacions de vídeo de 360° que envien els usuaris, apliquem els nostres algoritmes per desenfocar automàticament les cares i les matrícules. Quan els usuaris envien contingut que no és de vídeo, aquesta tecnologia de desenfocament no s'aplica automàticament, però els usuaris poden utilitzar eines de desenfocament i editors d'imatges de tercers si volen desenfocar les seves pròpies fotos. Si veieu la vostra cara, matrícula o casa en una contribució d'un usuari i voleu que suprimim la imatge, feu servir la funció per informar d'un problema a la imatge en qüestió.

No es permet en cap cas publicar fotos o vídeos d'interiors de residències privades ni de cap altra ubicació que no sigui d'accés públic o on no es permeti fer fotografies. Els vídeos i les fotos d'altres ubicacions privades no es poden publicar sense el consentiment del propietari.

Sigueu un bon veí i absteniu-vos de publicar fotos o vídeos en què es puguin identificar persones si no teniu el seu permís. Aquest requisit és particularment important en el cas de les ubicacions sensibles, en què és probable que les persones no vulguin que es publiqui una imatge seva.

No es permet publicar contingut que inclogui informació privada o confidencial vostra o d'una altra persona, com ara dades de targetes de crèdit, historials mèdics o documents d'identitat emesos per un organisme públic.

Tingueu en compte que per informar d'altres problemes relacionats amb la privadesa que no estiguin inclosos en aquesta secció, cal utilitzar la pestanya "Incompliment dels drets d'autor o altres qüestions legals" de la funció Informa d'un problema.