Yksityisyys

Käyttäjien yksityisyys on Googlelle äärimmäisen tärkeä asia. Kaikki ovat tervetulleita lisäämään sisältöä, joka kuvaa ympäröivää maailmaa, mutta se on tehtävä muiden yksityisyyttä kunnioittavalla tavalla. Google pidättää oikeuden poistaa sisältöä, myös käyttäjien ilmoitusten perusteella. Alla kerrotaan lisää siitä, miten käsittelemme Mapsissa ja Street View'ssa näkyvään sisältöön liittyviä yksityisyyttä koskevia pyyntöjä.

Kun käyttäjien lähettämistä 360 asteen videotallenteista luodaan Street View ‑sisältöä, kasvot ja rekisterikilvet sumennetaan automaattisesti algoritmien avulla. Kun käyttäjät lähettävät muuta kuin videosisältöä, sumennusta ei tehdä automaattisesti. Käyttäjät voivat kuitenkin halutessaan sumentaa omat kuvansa kolmansien osapuolten työkalujen ja kuvaeditorien sumennusominaisuudella. Jos löydät käyttäjän lisäämästä kuvasta omat kasvosi, rekisterikilpesi tai kotisi ja haluat, että kuva poistetaan, käytä kuvan Ilmoita ongelmasta ‑ominaisuutta.

Älä koskaan julkaise kuvia tai videoita, jotka on otettu yksityisasunnossa, muussa ei-julkisessa tilassa tai alueella, jossa valokuvaaminen on kiellettyä. Muiden yksityisten paikkojen valokuvien tai videoiden julkaiseminen on kiellettyä ilman paikan omistajan suostumusta.

Ole huomaavainen toisia kohtaan äläkä julkaise luvatta kuvia tai videoita, joista ihmisiä voidaan tunnistaa. Tämä on erityisen tärkeää arkaluontoisissa paikoissa, joista julkaistavissa kuvissa ihmiset eivät välttämättä halua näkyä.

Emme hyväksy sisältöä, jossa näkyy käyttäjän omia tai jonkun toisen yksityisiä tai luottamuksellisia tietoja, kuten credit-korttitietoja, terveystietoja tai virallisia henkilötietoja.

Jos ilmoitettava tietosuoja-asia ei liity edellä eriteltyihin kohtiin, tee ilmoitus Ilmoita ongelmasta ‑ominaisuuden Tekijänoikeuksia koskevat tai muut oikeudelliset ongelmat ‑välilehdellä.