Consells per publicar contingut multimèdia a Maps

Les fotos, els vídeos i altre contingut multimèdia d'alta qualitat ajuden les persones d'arreu del món a trobar informació rellevant sobre llocs. Pot ser que el contingut multimèdia de baixa qualitat se suprimeixi. No es pot apel·lar contra les supressions per motius de qualitat.

Seguiu aquests consells per publicar contingut multimèdia d'alta qualitat a Maps.

Contingut i formats
  • Utilitzeu el contingut multimèdia que hàgiu capturat. Pengeu el contingut multimèdia d'un lloc que hàgiu capturat amb una càmera. Eviteu les captures de pantalla, les fotos d'arxiu, els fitxers GIF, els collages, les fotos molt editades o manipulades d'alguna altra manera i les imatges creades per tercers.
  • Creeu el contingut multimèdia a la ubicació en relació amb la qual publiqueu. Les fotos i els vídeos rellevants es creen a la ubicació sobre la qual publiqueu.
  • Centreu-vos en la ubicació. La ubicació ha de ser el tema principal del contingut. El contingut multimèdia en què el focus principal no és el lloc, com ara les selfies que se centren en una persona o un grup de persones, és menys útil per als usuaris que proven de decidir on anar.
Ajustos estilístics
  • Utilitzeu contingut multimèdia senzill. Pot ser útil fer alguns ajustos estilístics mínims, com ara corregir la rotació o millorar la il·luminació. En el cas de les fotos de 360°, desenfocar les cares i les matrícules ajuda a protegir la privadesa dels usuaris. Eviteu les imatges massa fosques o girades, i també afegir elements com ara vores, text o collages d'imatges.
  • Utilitzeu contingut multimèdia real. Podeu fer servir filtres sempre que el contingut multimèdia ofereixi una representació clara i precisa del lloc. Eviteu l'ús excessiu de filtres.
  • L'alta resolució és la millor opció. Les imatges d'alta resolució ajuden els altres a veure com és un lloc. Eviteu les imatges desenfocades o borroses.
  • Els vídeos estables són els més útils. Eviteu els vídeos moguts, desenfocats, distorsionats o malmesos.
Text o gràfics superposats
  • Assegureu-vos que el contingut superposat sigui rellevant. El contingut promocional ha de ser rellevant per al lloc en relació amb el qual s'ha publicat el contingut multimèdia. Pot ser que altres continguts superposats no ajudin els usuaris que fan servir Maps.
  • En el cas de les fotos de 360°, limiteu el contingut superposat al 25% superior o inferior de la imatge equirectangular.
  • En el cas d'altre contingut multimèdia, eviteu incloure contingut superposat inadequat o que distregui.
Fotos de 360°
  • Les fotos de 360° cobreixen un angle de 360° sense que quedi cap buit a les imatges de l'horitzó. No cal que les imatges s'estenguin de dalt a baix. S'accepten espais o forats petits entre les vores superior i inferior, així com petits errors d'unió.
  • La millor resolució per a les fotos de 360° és, com a mínim, 4K (una resolució de 3840 × 2160 píxels o superior).
  • Creeu enllaços entre punts d'observació propers en connectar fotos de 360°. Crear enllaços a altres llocs pot desorientar les persones que exploren les vostres fotos de 360° connectades per primera vegada.
  • Maps pot alterar les connexions per millorar la visualització. Si es publiquen diverses fotos de 360° d'una mateixa àrea, és possible que es generin automàticament connexions entre aquestes fotos. Per assegurar una experiència de visualització realista i fluida, podem ajustar, suprimir o crear connexions noves, així com ajustar la posició i l'orientació de les fotos de 360°.
  • Col·loqueu els marcadors o punts de manera precisa quan publiqueu diverses fotos de 360° en una àrea. Utilitzar marcadors o punts propers o bé la visualització del mapa amb la línia blava resultant per escriure o dibuixar sobre el mapa distreu els altres.

Consulteu les directrius sobre contingut restringit i contingut prohibit i la política de contingut generat per l'usuari de Maps en el cas de les supressions basades en infraccions de les polítiques.