Slik brukes innholdet ditt

Innhold du sender inn, kan vises og brukes i alle Google-tjenester, deriblant Søk, Maps og YouTube. Det kan også vises på tredjepartsnettsteder som har innebygde Google-moduler eller bruker Google Maps Platform. Data som er tilknyttet bidragene dine, blant annet enhetstype, operativsystem samt datoen, klokkeslettet og den nøyaktige posisjonen for innhold som er tatt/filmet, kan brukes i alle Google-tjenestene. Hvis du ikke vil dele opplevelser, bilder, videoer, datoer og klokkeslett eller stedene der bildene ble tatt eller videoene ble spilt inn, kan du ikke publisere dem via Google-tjenester.

De følgende praksisene for opphavshenvisning gjelder, avhengig av om innholdet er subjektivt innhold fra deg eller offentlig tilgjengelig faktainformasjon som du oppgir, slik dette er definert i Googles vilkår for bruk.

Subjektivt innhold fra deg

Hvis du legger ut subjektivt innhold – for eksempel anmeldelser, medieinnhold eller spørsmål eller svar om et sted – kan det vises offentlig med en opphavshenvisning til deg. Opphavshenvisningen kan innebære at innlegget knyttes til profilnavnet eller -bildet som vises på profilsiden din på Maps, eller at innholdet vises sammen med dette profilnavnet eller -bildet. Google bruker ikke opphavshenvisninger der det er ugjennomførlig, for eksempel hvis det ikke er nok plass.

Hvis du sletter innholdet ditt, fjerner vi det fra det offentlig rom i henhold til Googles vilkår for bruk.

Hvis Google-kontoen din har begrensninger på å legge ut anmeldelser eller medieinnhold, kan innholdet ditt bli fjernet fra det offentlig rom.

Offentlig tilgjengelig faktainformasjon du oppgir

Endring av faktainformasjon i Google-tjenester – for eksempel et steds navn, adresse eller åpningstider – kan være synlige i den private profilvisningen din, men de blir ikke offentlig tilskrevet deg. Hvis du sletter en endring, vises den ikke lenger i den private profilvisningen. Vi kan beholde endringer i faktainformasjon, men de knyttes ikke til kontoen din.

Emoji-reaksjoner

Emoji-reaksjoner kan vises i alle Google-tjenestene. Du kan fjerne en reaksjon ved å trykke på reaksjonsikonet én gang til.

Betaspørsmål

Det kan hende at svar på betaspørsmål ikke vises offentlig under eksperimentet, og at de bare er synlige for deg eller andre som deltar i eksperimentet. Svarene dine kan bli slettet når eksperimentet er ferdig.

Maskinlæringsteknologier og generative AI-opplevelser

Innhold du sender inn, også reaksjoner og relaterte metadata, kan brukes til å levere, utvikle og forbedre Google-produkter, inkludert maskinlæringsteknologier og generative AI-opplevelser.

Når innholdet brukes til opplæringsformål for å utvikle og forbedre Google-teknologier for maskinlæring og generative AI-opplevelser, tar vi flere forholdsregler for å ivareta personvernet ditt. Blant annet

• fjerner vi tilknytningen mellom innholdet ditt og kontoen din
  • bruker vi automatiserte verktøy til å identifisere og fjerne en rekke typer potensielt identifiserende informasjon og personopplysninger

Opplærte evaluerere kan behandle innholdet ditt av kvalitetshensyn og for å forbedre maskinlæringsteknologiene og de generative AI-opplevelsene våre.

Ikke send inn innhold som har konfidensiell informasjon eller data du ikke vil at evaluerere skal se, eller at Google skal bruke til å forbedre produktene, tjenestene eller teknologiene for maskinlæring som vi tilbyr.

Hvis du er interessert, kan du finne ut mer om hvordan generativ AI fungerer, og gjennomgå Googles prinsipper for ansvarlig AI.

Innhold du sender inn, må være i tråd med disse retningslinjene: