Política de contingut generat per l'usuari de Maps

A Google tenim el compromís d'ajudar-vos a descobrir el món que us envolta. El contingut generat per l'usuari (CGU) als nostres serveis està pensat per millorar la vostra experiència i ajudar-vos a previsualitzar i explorar llocs propers o d'arreu del món. Ens esforcem per assegurar-nos que el contingut publicat pels nostres usuaris sigui útil i reflecteixi el món real.

Si feu contribucions a Maps, és possible que se us consideri un Local Guide. Com a Local Guide, se us identificarà amb una insígnia o una icona, guanyareu punts i se us assignarà un nivell en funció del volum de contingut que aporteu. És possible que compliu els requisits per rebre avantatges i invitacions a esdeveniments. Per fer canvis, així com per sortir del programa Local Guides, visiteu El meu compte. Per obtenir informació addicional sobre el programa Local Guides, reviseu els termes i condicions del programa Local Guides.

Les polítiques de continguts de Google per al CGU de Maps estan dissenyades per garantir que tothom que vegi CGU tingui una experiència positiva i fer que Maps continuï sent just i honest. Tot i que la majoria dels milions de contribucions que rebem cada dia són autèntiques i precises, de vegades rebem contingut que infringeix les polítiques. Fem servir una combinació d'avaluadors humans i algoritmes d'aprenentatge automàtic per detectar aquest tipus de contingut i mirar d'impedir que altres persones el trobin. Aquesta política descriu els criteris per publicar CGU a Maps i la manera com tractem el contingut inadequat o que infringeix les polítiques.

Per exemple, les publicacions o els canvis s'han de basar en informació i experiències reals. El contingut que sigui deliberadament fals, les fotos copiades o robades, les ressenyes que no tinguin relació amb el tema, el llenguatge difamatori, els atacs personals i el contingut innecessari o incorrecte infringeixen la nostra política. A més, normalment suprimim les publicacions completes (per exemple, la publicació d'una foto amb una ressenya de text adjunta), encara que només una part cometi la infracció. Per obtenir més informació sobre què es permet i què no, llegiu l'article Contingut restringit i contingut prohibit. Si trobeu contingut subjectiu, com ara ressenyes, preguntes o respostes sobre llocs, contingut multimèdia o perfils que creieu que infringeixen les nostres polítiques o la legislació, consulteu la política per informar de contingut inadequat i corregir-lo i la política per informar d'un perfil d'usuari inadequat a fi de prendre mesures.

Si els canvis suggerits es col·loquen en un lloc incorrecte al mapa o s'associen a un lloc que no és l'adequat, és possible que la contribució es rebutgi. Per fer un seguiment d'un canvi, podeu consultar el lloc al mapa. Com que tenim altres fonts que poden sobreescriure les apel·lacions i els canvis aprovats, és possible que els canvis no es mostrin. Si sou el propietari d'un lloc, obteniu informació sobre com podeu afegir o reclamar un perfil d'empresa a Google. Si trobeu informació enganyosa o activitat fraudulenta a Google Maps que estigui relacionada amb informació factual disponible públicament, podeu editar-la. Obteniu més informació sobre com podeu editar la informació d'empresa a Google Maps. Si es determina que el lloc infringeix les polítiques mencionades anteriorment o la política d'idoneïtat d'empreses i llocs, és possible que el lloc i la informació corresponent se suprimeixin de Google Maps i es consideri que no són aptes per tornar a publicar-se.

A fi de detectar contingut que infringeix les polítiques, els nostres algoritmes d'aprenentatge automàtic analitzen les contribucions per trobar senyals d'activitat sospitosa dels usuaris. Els nostres models automatitzats suprimeixen el contingut que infringeix les polítiques o bé el marquen perquè el revisin més detalladament operadors i analistes amb formació encarregats de dur a terme avaluacions de contingut que poden resultar difícils per als algoritmes. Suprimim contingut quan infringeix les nostres polítiques o condicions del servei, o bé per complir les obligacions legals.

Per evitar que els usuaris trobin contingut inadequat, implementem moltes altres mesures, com ara suspendre el CGU per a llocs, àrees geogràfiques i categories de llocs concrets. Aquestes mesures es poden implementar de manera reactiva per contrarestar un pic de contingut que infringeixi les nostres polítiques o bé de manera proactiva si creiem que cal fer-ho per evitar aquest tipus de contingut. També és possible que restringim l'accés a funcions o que suspenguem Comptes de Google que infringeixin les nostres polítiques. Suprimir el contingut d'un usuari, rebutjar els canvis que ha fet o restringir-li l'accés a funcions pot implicar que el contingut que ha penjat no es mostri a altres usuaris. Suprimim el CGU i suspenem els Comptes de Google globalment. Quan el vostre contingut se suprimeix perquè infringeix les nostres directrius, se suprimeix de manera global. Si s'aplica una restricció al vostre Compte de Google perquè no pugui accedir a les funcions de Maps o fer-hi contribucions, no podreu utilitzar aquestes funcions en cap lloc del món.

Torneu a consultar aquesta política ocasionalment, ja que és possible que l'actualitzem.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google