Rapportér og ret upassende indhold

Indhold, der overtræder vores politikker, kan blive fjernet fra virksomhedsprofiler i Maps. Hvis du vil rapportere upassende indhold, du har fundet på en virksomhedsprofil, eller løse de problemer, der har ført til, at dit eget indhold er blevet rapporteret eller fjernet, skal du følge vejledningen nedenfor:

Vigtigt! Rapportér kun indhold, der overtræder Googles politikker. Undlad at rapportere indhold, som du ikke synes om, men som er faktuelt nøjagtigt og relevant. Læs politikken, før du rapporterer indhold.

Rapportér upassende anmeldelser
  1. Gå til Google Maps.
  2. Søg efter en virksomheds navn eller adresse.
  3. Vælg virksomheden i søgeresultaterne.
  4. Rul ned til sektionen "Anmeldelsesoversigt" i panelet til venstre.
  5. Klik på [antal] anmeldelser under den gennemsnitlige bedømmelse.
  6. Rul ned til den anmeldelse, du vil rapportere.
  7. Klik på Menu Three-dot menu vertical og derefter Rapportér .
  8. Udfyld formularen i det vindue, der vises.
  9. Klik på Send.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner anmeldelser fra din virksomhedsprofil på Google.

Løs de problemer, der har ført til fjernelse af en anmeldelse

Hvis en anmeldelse, du har skrevet, er blevet fjernet, kan du muligvis selv løse problemet. Rediger din anmeldelse, så den overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser, f.eks. ved at fjerne et telefonnummer eller en webadresse fra anmeldelsen.

Google bruger maskinlæringsalgoritmer til at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis overtræder politikkerne, og nogle gange bliver legitime anmeldelser fjernet ved en fejl.

Rapportér upassende billeder og videoer
Du kan rapportere billeder og videoer med henblik på fjernelse fra Maps via en computer eller en mobilenhed.

På en computer

Sådan rapporterer du et billede eller en video med henblik på fjernelse fra Maps på en stationær computer:
  1. Gå til Google Maps.
  2. Søg efter virksomheden, og vælg den blandt resultaterne.
  3. Klik på et billede eller en video i panelet til venstre. Hvis der er flere billeder eller videoer, skal du rulle gennem dem, til du ser det billede, du vil rapportere.
  4. Øverst til venstre skal du klikke på Menu Three-dot menu vertical og derefter  Rapportér et problem
    • Tip! Hvis du finder Rapportér øverst til højre, kan du klikke på det for at rapportere billedet.
  5. Udfyld formularen i det vindue, der vises.
  6. Klik på Send.

Mobil

Sådan rapporterer du et billede eller en video med henblik på fjernelse fra Maps via Google Maps-appen:

1. Åbn Google Maps-appen.
  2. Søg efter virksomheden, og vælg den blandt resultaterne.
  3. Stryg til højre, indtil du ser det billede eller den video, du vil rapportere.
  4. Tryk på billedet eller videoen og derefter Rapportér  nederst til højre.
  5. Udfyld formularen i det vindue, der vises.
  6. Tryk på Send.
Rapportér upassende spørgsmål eller svar
  1. Tryk på Mere Three-dot menu vertical ud for spørgsmålet.
  2. Tryk på Rapportér spørgsmål eller Rapportér svar.