Informar de perfils d'usuari inadequats

Directrius sobre contingut per als perfils d'usuari

Tots els perfils d'usuari han de complir les polítiques de continguts de Google Maps. Això és aplicable al nom i a la foto de perfil, a les descripcions que acompanyin el perfil i al contingut que publiqui el perfil. Els noms, les fotos o les descripcions de perfil que incloguin contingut que infringeixi les polítiques es poden suprimir, restringir o desactivar. Els usuaris que infringeixin les nostres polítiques de continguts es poden veure afectats per una restricció d'accés a funcions a la plataforma Google Maps.

Tingueu en compte que les polítiques de tot Google relatives a la informació de "Sobre mi" s'apliquen als noms i a la foto de perfil, així com a les descripcions que els acompanyen, juntament amb les polítiques esmentades en aquest article.

Dediqueu una estona a familiaritzar-vos amb les nostres polítiques de continguts. Aquestes són algunes de les polítiques que cal tenir en compte a l'hora de crear el perfil:

• Contingut ofensiu: no creeu noms, fotos ni descripcions de perfil que incloguin contingut ofensiu.
  • Informació personal: no creeu noms, fotos ni descripcions de perfil que continguin informació de contacte, ni vostra ni d'altres persones. Sí que està permès utilitzar el vostre nom complet com a nom de visualització de perfil. Als comerciants que tinguin fitxes d'empresa al mapa també se'ls poden permetre excepcions.
  • Interaccions falses o Falsejament d'informació: no utilitzeu el perfil d'usuari per participar en comportaments falsos o enganyosos.
  • Suplantació d'identitat: no creeu noms ni fotos de perfil que pretenguin suplantar la identitat de persones, grups o organitzacions dels quals no tingueu autorització per fer-ho. Tot i que els usuaris poden utilitzar pseudònims als noms d'usuari, la suplantació d'identitat està prohibida.
  • Llenguatge malsonant i obscè: no creeu noms ni fotos de perfil que incloguin llenguatge malsonant o obscè.
  • Contingut sexualment explícit o de temàtica adulta: no creeu noms ni fotos de perfil que incloguin contingut per a adults o comportament sexualment explícit.
  • Contingut il·legal o productes restringits: no creeu noms ni fotos de perfil ni feu servir el perfil de manera que inclogui referències a activitats il·legals o que es pretengui utilitzar per a aquest tipus d'activitats. Això inclou la compra, venda o comercialització de béns o serveis il·legals o restringits. Als comerciants amb fitxes d'empresa a Google Maps se'ls poden permetre excepcions per a béns i serveis regulats o restringits.

Per tal que es revisin, es pot informar de perfils d'usuaris que contribueixen amb informació falsa, pengen contingut ofensiu o porten a terme altres accions abusives que infringeixen les polítiques de continguts de Google. Per informar de perfils d'usuari que contribueixen a Google Maps amb contingut que infringeix les polítiques, seguiu les instruccions de sota.

Important: informeu només de perfils d'usuari que contribueixen amb contingut que infringeix les polítiques de Google. No informeu d'usuaris que contribueixen amb contingut que no us agrada, però que és objectivament precís i rellevant. Abans d'informar de perfils d'usuari, llegiu la política.

Tingueu paciència. Un perfil pot tardar uns quants dies a avaluar-se.

Informar de perfils d'usuari inadequats
Podeu informar, mitjançant un dispositiu mòbil, de perfils d'usuari que contribueixen amb contingut que infringeix les polítiques a fi que aquest contingut se suprimeixi de Maps.

Android

Per informar d'un perfil d'usuari utilitzant l'aplicació Google Maps d'Android:

1. Obriu l'aplicació Google Maps d'Android.
  2. Cerqueu una contribució del perfil del qual voleu informar.
  3. Toqueu el nom d'usuari del perfil.
  4. Toqueu Més Three-dot menu vertical i, a continuació, Informa del perfil.

iOS

Per informar d'un perfil d'usuari amb l'aplicació Google Maps d'iOS:

1. Obriu l'aplicació Google Maps d'iOS.
  2. Cerqueu una contribució del perfil del qual voleu informar.
  3. Toqueu el nom d'usuari del perfil.
  4. Toqueu Més Three-dot menu vertical i, a continuació, Informa.