Sopimattomista käyttäjäprofiileista ilmoittaminen

Käyttäjäprofiilien sisältösäännöt

Kaikkien käyttäjäprofiilien on noudatettava Google Mapsin sisältökäytäntöjä. Tämä koskee profiilin nimeä, profiilikuvaa, kaikkia profiilin yhteydessä näkyviä kuvauksia sekä profiilin julkaisemaa sisältöä. Profiilien nimet, kuvat tai kuvaukset, joissa on käytäntöjen vastaista sisältöä, voidaan poistaa tai poistaa käytöstä tai niitä voidaan rajoittaa. Sisältökäytäntöjämme rikkovat käyttäjät voivat joutua rajoittamaan pääsyoikeuksia ominaisuuksiin Google Maps ‐alustalla.

Huomaa, että tässä artikkelissa mainittujen käytäntöjen lisäksi Googlen laajuiset Tietoja minusta ‐tietoa koskevat käytännöt koskevat profiilien nimiä, kuvia ja niiden kuvauksia.

Tutustu myös sisältökäytäntöihimme. Pidä mielessä seuraavat käytännöt, kun luot profiilia:

• Loukkaava sisältö: Älä luo sellaisia profiilien nimiä, kuvia tai kuvauksia, joissa on loukkaavaa sisältöä.
  • Henkilökohtaiset tiedot: Älä luo itsellesi tai muille sellaisia profiilien nimiä, kuvia tai kuvauksia, jotka sisältävät yhteystietoja. Jos haluat käyttää profiilin julkisesti näkyvänä nimenä omaa koko nimeäsi, se on sallittua. Poikkeuksia voidaan tehdä myös kauppiaille, joiden yritystiedot näkyvät kartalla.
  • Valeaktivointi tai harhaanjohtaminen: Älä käytä käyttäjäprofiiliasi epärehelliseen tai harhaanjohtavaan toimintaan.
  • Toisena henkilönä esiintyminen: Älä luo profiilinimiä tai kuvia, joiden tarkoituksena on esiintyä toisena henkilönä, ryhmänä tai organisaationa, joiden puolesta sinulla ei ole valtuuksia. Käyttäjät voivat käyttää pseudonyymejä käyttäjätunnuksissa, mutta toisena henkilönä esiintyminen on kiellettyä.
  • Rivoudet ja hävyttömyydet: Älä luo profiilinimiä tai kuvia, joissa on rivouksia tai hävyttömyyksiä.
  • Avoimen seksuaalinen tai aikuisille suunnattu sisältö: Älä luo profiilinimiä tai kuvia, joissa on aikuisille suunnattua sisältöä tai avoimen seksuaalista käytöstä.
  • Laiton sisältö ja/ tai rajoitetut tuotteet: Älä luo profiilinimiä tai ‐kuvia tai käytä profiiliasi niin, että se viittaa tai on tarkoitettu laittomaan toimintaan tai sen ostamiseen tai myymiseen tai laittomien tai rajoitettujen hyödykkeiden tai palveluiden kauppaan. Kauppiaat, joilla on yritystietoja Google Mapsissa, voivat saada joitakin poikkeuksia säänneltyjen tai rajoitettujen tuotteiden ja palveluiden osalta.

Jos havaitset käyttäjän lisäävän vääriä tietoja, lataavan loukkaavaa sisältöä tai rikkovan muulla tavoin Googlen sisältökäytäntöjä, voit pyytää hänen profiilinsa tarkastamista. Katso alta, miten teet ilmoituksen sellaisen käyttäjän profiilista, joka lisää Google Mapsiin käytäntöjen vastaista sisältöä.

Tärkeää: Ilmoita vain sellaisten käyttäjien profiileista, jotka lisäävät Googlen käytäntöjen vastaista sisältöä. Älä tee käyttäjästä ilmoitusta vain siksi, ettet pidä hänen lisäämästään sisällöstä, jos se on kuitenkin paikkansapitävää ja relevanttia. Tutustu ennen ilmoituksen tekemistä tähän käytäntöön.

Odota kärsivällisesti. Profiilin tarkastamiseen voi mennä useita päiviä.

Sopimattomista käyttäjäprofiileista ilmoittaminen
Voit ilmoittaa käytäntöjen vastaista sisältöä lisäävien käyttäjien profiileista mobiililaitteella.

Android

Näin teet ilmoituksen Google Mapsin Android-sovelluksella:

1. Avaa Google Mapsin Android-sovellus.
  2. Etsi sen profiilin lisäämää sisältöä, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Napauta profiilin käyttäjänimeä.
  4. Napauta Lisää Three-dot menu vertical ja sitten Tee ilmoitus profiilista.

iOS

Näin teet ilmoituksen Google Mapsin iOS-sovelluksella:

1. Avaa Google Mapsin iOS-sovellus.
  2. Etsi sen profiilin lisäämää sisältöä, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Napauta profiilin käyttäjänimeä.
  4. Napauta Lisää Three-dot menu vertical ja sitten Tee ilmoitus.