Skriv kladder til kalenderbegivenheder i Google Docs

Denne funktion er kun tilgængelig for kvalificerede arbejds- eller skolekonti, og du er i øjeblikket ikke logget ind. Få flere oplysninger om arbejds- og skolekonti.

Log ind på din arbejdskonto

På din computer kan du bruge Google Docs til at lave en kladde til en kalenderbegivenhed og hurtigt sende den til Google Kalender.

Brug af kladder til kalenderbegivenheder i Google Docs

1. Åbn et Google-dokument på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Indsæt og derefter Byggesten og derefter Kladde til kalenderbegivenhed.
    • Du kan også skrive "@kladde til kalenderbegivenhed" i dokumentet og klikke på Enter.
  3. Hvis du vil tilføje personer i feltet "Gæster", skal du skrive "@" og søge i dine kontakter. Du kan også angive mailadresser.
  4. Du kan føje en begivenhedstitel, start- og sluttidspunkter, en lokation og en beskrivelse til kalenderbegivenheden.
    • Tip! Du kan samarbejde med andre i dit dokument om at skrive en kladde til en kalenderbegivenhed. Se, hvordan du deler adgang til dit dokument.

Se forhåndsvisning af og opret en kladde af din kalenderbegivenhed i Google Kalender

1. Klik på Send begivenhedskladde til Kalender Send in Gmail øverst til venstre i kladden til kalenderbegivenheden.
  2. Du kan foretage yderligere ændringer af din begivenhed i kalendervinduet.
  3. Klik på Gem, når du er klar.
    • Vigtigt! Kalenderbegivenheden oprettes via den konto, du er logget ind på.