Konfigurer Smart Bidding

Smart Bidding er en undergruppe af de automatiske budstrategier, hvor Googles AI bruges til at optimere til konverteringer eller konverteringsværdi på hver eneste auktion – en funktion, der kaldes "auktionsbudgivning i realtid".

Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er alle eksempler på Smart Bidding-strategier.

Du kan oprette en standardbudstrategi, der anvendes for en enkelt kampagne, eller oprette en porteføljebudstrategi, der kan anvendes på flere kampagner (anbefales).

I denne artikel kan du læse om, hvordan du tilvælger til Smart Bidding for en enkelt kampagne og opretter en ny porteføljebudstrategi, når du konfigurerer en ny kampagne, ændrer eksisterende kampagner eller bruger siden "Budstrategier" i Delt samling til at administrere dine porteføljebudstrategier.

Bemærk! Du kan muligvis se anbefalinger af typen "Budgivning og budgetter"siden Anbefalinger. Anbefalinger kan hjælpe dig med at finde den rette budstrategi, så du kan nå dine forretningsmæssige mål. Du kan også bruge dem til at sikre dig, at dine kampagner ikke begrænses af budgettet.

Før du begynder

Vejledning

Tilvælg Smart Bidding for en enkelt kampagne

Du starter med at oprette en ny kampagne på din konto og vælge et mål for din kampagne.

Når du har oprettet din nye søgekampagne, kan du nu vælge, hvem du vil målrette dine annoncer mod, hvordan du vil bruge dit budget, og hvordan du vil forbedre din kampagne med aktiver.

Målretning bestemmer, hvem der kan se dine annoncer, dit budget bestemmer, hvor mange der ser din annonce, og budgivning bestemmer, hvad du vil have disse personer til at gøre.

1. Angiv dit daglige budget. Dette beløb er det gennemsnit, du vil bruge pr. dag.
  2. I sektionen "Budgivning" skal du vælge Konverteringer eller Konverteringsværdi i rullemenuen.
  3. Hvis du har mere erfaring med budgivning, kan du vælge en budstrategi direkte. Få flere oplysninger om, hvordan du fastsætter en budstrategi ud fra dine mål.
  4. Klik på Vis flere indstillinger for at vælge yderligere muligheder:
    • Konverteringer: Vælg den type konvertering, du vil byde på.
    • Annonceplanlægning: Angiv et bestemt tidspunkt og en bestemt dag, hvor du vil have, at dine annoncer skal køre.
    • Annoncerotation: Vælg, om du vil vise annoncer, der klarer sig godt, oftere, eller om du vil vise alle annoncer jævnt fordelt.
  5. Klik på Gem og fortsæt.
Bemærk! Når du føjer en kampagne til et delt budget, lægges kampagnens budget også til beløbet for det delte budget.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en porteføljebudstrategi på siden "Budstrategier" i Delt samling

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på plusknappen , og vælg den type budstrategi, du vil oprette.
  5. Angiv navnet på din nye porteføljebudstrategi.
  6. Vælg de kampagner, der skal inkluderes (du kan også tilføje flere kampagner, efter din porteføljebudstrategi er oprettet).
  7. Angiv indstillingerne for budstrategien.
  8. Klik på Gem.

Opret eller udskift en porteføljebudstrategi for allerede oprettede kampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil inkludere.
  5. Klik på Rediger på den blå bjælke øverst.
  6. Klik på Skift budstrategi i rullemenuen.
  7. Du kan vælge Opret ny porteføljestrategi eller Brug eksisterende porteføljestrategi.
    • Hvis du vælger "Brug eksisterende porteføljebudstrategi", skal du vælge en strategi på den angivne liste.
    • Hvis du vælger "Opret ny porteføljebudstrategi", skal du angive indstillingerne for den nye strategi og give den et navn.
  8. Klik på Anvend.