Om metrics og rapportering for Demand Gen-kampagner

Google Ads indeholder en række forskellige rapporter, der kan hjælpe dig med at få større indsigt i dine annoncørkampagner. Disse rapporter, der kan tilpasses i høj grad, viser detaljerede data på tværs af forskellige metrics, herunder antal klik, eksponeringer, konverteringer, priser og meget mere.

Demand Gen-kampagner hjælper med at generere efterspørgsel og forretningsresultater på YouTube og på Googles mest populære og underholdningsfokuserede platforme, herunder Google Discover og fanen Promoveringer i Gmail. Ved at bruge Googles AI kan billed- og videoannoncer fra en enkelt kampagne fungere optimalt på flere platforme. Denne artikel beskriver nogle metrics og rapporter, der er tilgængelige for Demand Gen-kampagner.

Hvad viser rapporten om Demand Gen-kampagner?

Oversigtsside

Brug oversigtssiden til at finde rapportering på kampagne- og annoncegruppeniveau om:

• Diagnostikindsigt
  • Effektivitetsgraf
  • Kampagneoversigt
  • Videoanalyse
  • De øverst placerede annoncer
  • Kampagneanbefalinger
  • Konverteringskort
  • Fortsat kladde
  • Kortet Demografi

Generel rapportering

Google Ads indeholder en række forskellige rapporter, der kan hjælpe dig med at få større indsigt i dine annoncørkampagner. Disse rapporter, der kan tilpasses i høj grad, viser detaljerede data på tværs af forskellige metrics, herunder antal klik, eksponeringer, konverteringer, priser og meget mere.

Rapporteringssegmentering

Segmentér dine rapporter efter tidspunkt, enhed, kliktype og andre variabler for at få et detaljeret indblik i din kampagnes effektivitet. I forbindelse med Demand Gen-kampagner kan du også segmentere dine rapporter efter deres forskellige annonceformater, f.eks.:

• InFeed: YouTube-feeds (Afspil som næste, Start, Søgning), Gmail og Discover-feed
  • Shorts-videoer
  • Instream-annonce, der kan springes over
Bemærk! Data kan ikke adskilles yderligere efter kanal som f.eks. Discover, Gmail og YouTube.

Rapportering om aktiver

På siden med aktiver kan du få rapportering om aktiver på kanalniveau, kampagneniveau, annonceniveau og flere kampagner. Med rapportering om aktiver kan du gennemgå effektiviteten for annonceaktiver som billede, video, beskrivelse, overskrifter og CTA samt effektivitets- og konverteringsmetrics.

Få flere oplysninger om rapportering af aktiver for Demand Gen-kampagner.

I rapportering om aktiver kan du også analysere flere videooplysninger ved at gå til videosiden. Her kan du tjekke aktiver og metrics, der kun er for videoer, f.eks. eksponeringer ved samsening og opnåede handlinger på YouTube. Gå mere i detaljer med videoen via fanen Analytics for at få vist effektive metrics såsom fastholdelse af publikum, der viser dig, hvor stor en procentdel af seerne der er nået frem til hvert sekund af din video.

Få flere oplysninger om, hvordan du måler videoeffektivitet ved hjælp af videoanalysedata.

Attribution Reporting

Når du har konfigureret konverteringssporing, har du adgang til tilskrivningsrapporter, som er en række nyttige rapporter om dine konverteringer (dvs. de vigtige handlinger, som dine kunder foretager på dit website, f.eks. et køb eller en tilmelding til et mailnyhedsbrev). Få flere oplysninger om tilskrivningsrapporter.

Målgrupperapportering

Få indsigt i dine kampagners og annoncegruppers effektivitet ved at læse Målgruppeindsigt for aktiver og Målgruppeindsigt vedrørende brugertyper (persona).

Rapporteringen "Hvor annoncer blev vist"

Rapporten "Hvor annoncer blev vist" giver dig mulighed for at få indsigt i, hvor dine annoncer blev vist på YouTube. Specifikationer for, hvordan det fungerer for både video-, billed- og produktannoncer:

• YouTube-kanaler eller -videoer til YouTube-afspilningssiden
  • YouTube-kanaler eller -videoer før annoncerne på YouTube Shorts-videoer
  • YouTube-annoncer, der ikke køres på YouTube-afspilningssiden, f.eks. YouTube-startfeedet, rapporteres under YouTube.com
  • Ingen rapportering for Gmail eller Discover

Definition af metrics

Her er en oversigt over, hvordan metrics beregnes:

Metric Definitioner efter format eller annoncematerialetype
Kolonnen Engagementer

Billede (enkelt og karrusel):

• Gmail: Første klik på din annonce i Gmail

Video (enkelt og karrusel):

• YouTube-instream: Ser 10 sekunder eller klikker for at gå til website
  • YouTube-feeds eller Shorts-videoer: Ser fem sekunder, klikker for at gå til videoafspilningsside eller klikker for at gå til website
  • Discover-video: Ser fem sekunder, klikker for at udvide eller klikker for at gå til website
Kolonnen Visninger

Billede (enkelt og karrusel):

• Ikke relevant

Video:

• YouTube-instream: Ser 30 sekunder eller indtil slutningen af videoen eller klikker for at gå til website.
  • YouTube-feed eller Shorts-videoer: Ser 10 sekunder eller indtil slutningen af videoen eller klikker for at gå til website.
  • Opdag video: Ser 10 sekunder eller indtil slutningen af videoen eller klikker for at gå til website.
Klik

Billede (enkelt og karrusel):

• Klikker for at gå til website

Video:

• Klikker for at gå til website**
Kolonnen Interaktioner

Billede:

• Discover: Klikker for at gå til website
  • YouTube: Klikker for at gå til website
  • Gmail: Første klik på din annonce i Gmail

Video:

• YouTube-instream: Ser 10 sekunder eller klikker for at gå til website
  • YouTube-feed eller Shorts-videoer: Ser 5 sekunder, klikker for at gå til afspilningsside eller klikker for at gå til website
  • Discover-video: Ser 5 sekunder, klikker for at udvide eller klikker for at gå til website

** Klik på afspilningssiden tælles som visninger. Du kan få en mere detaljeret oversigt over YouTube-metrics her.