Skift Google Ads-brugerkonti og -kontoindstillinger til en virksomhedsmailadresse

Se, hvordan du sender anmodninger (Google Ads-administrator) Se, hvordan du accepterer en anmodning (Google Ads-brugere)

For at beskytte private oplysninger og reducere risikoen for uautoriseret adgang kan Google Ads-kontoadministratoren anmode om, at brugere med personlig adgang til en virksomheds annoncekonto skifter til en virksomhedsmailadresse.

Hvis du har accepteret en anmodning om at skifte din konto til en virksomhedsmailadresse, skal du gennemgå de Google Ads-indstillinger og -egenskaber, du skal opdatere, før din gamle brugerkonto lukkes.

På denne side kan du læse om følgende:

Hvorfor skifte til virksomhedsmailadresser?

Google rapporterer personlige eller ikke-administrerede mailadresser, der bruges til at få adgang til konti, så administratoren enten kan fjerne uønskede brugere eller anmode om, at brugerne skifter til en virksomhedsmailadresse. Når brugere skifter til en virksomhedsmailadresse, får kontoadministratoren fordele som f.eks. Single Sign-On, forbedret synlighed samt øget kontrol og sikkerhed.

Eksempel

Lad os sige, at du bruger dynamisk remarketing som en del af din annonceringsstrategi. Hvis Google Ads-kontobrugere i hele virksomheden logger ind med deres personlige mailadresse, kan virksomhedens målgruppeoplysninger og strategier være sårbare under og efter brugernes tid i virksomheden.

Send en anmodning (Google Ads-kontoadministrator)

Vær opmærksom på følgende oplysninger, når du sender en anmodning:

• Bekræft Cloud Identity eller Google Workspace og domænestyring. Du skal verificere, at din organisation bruger Cloud Identity eller Google Workspace i Google Ads, så du kan sende brugeranmodninger. Det er tilladt at bekræfte flere domæner. Hvis dine domæner ikke administreres, kan du få flere oplysninger om Cloud Identity.
  • Forberedelse af mail. Google Ads genererer og sender automatisk mails med anmodninger på dine vegne. Mailen indeholder bl.a. følgende oplysninger:
    • Oplysninger om anmodningen, og hvorfor den blev sendt
    • En oversigt over de næste trin, herunder en omtale af den forlængede frist på 4 uger (30 dage) til at skifte domæne
    • Oplysninger om hjælp og support

Vejledning

1. Åbn Adgang og sikkerhed på din Google Ads-konto.
  2. Åbn fanen "Sikkerhed" i den øverste bjælke, og klik på de sikkerhedsproblemer, der er rapporteret for personlige og ikke-administrerede mailadresser.
  3. Angiv virksomhedens domæne på siden "Anmodninger om at skifte til virksomhedsadministrerede domæner", og klik derefter på Bekræft.
  4. Gentag trin 3 for alle domæner, som du vil bekræfte. Når du har tilføjet alle domæner, skal du klikke på Næste.
  5. Gennemgå tabellen, og vælg de brugerkonti, som du vil sende en anmodning til.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for de brugerkonti, der skal skifte til virksomhedsmailadresser. Klik på Send anmodning.
  7. Klik på Næste for at gennemgå eller downloade en liste over ikke-administrerede brugere eller for at kopiere en mailskabelon. Klik på Udfør.

Du får besked, når brugere angiver og verificerer deres virksomhedsmailadresser.

Spor en anmodning (Google Ads-kontoadministrator)

Når du har sendt dine mails med anmodninger, kan du se følgende:
  • En liste over brugere med personlige eller ikke-administrerede mailadresser
  • Afviste anmodninger med brugerens årsag
  • Brugere, der ikke har reageret på deres anmodningsmail

Vejledning

1. Åbn Adgang og sikkerhed på din Google Ads-konto.
  2. Åbn fanen "Sikkerhed" i den øverste bjælke, og klik på de sikkerhedsproblemer, der er rapporteret for personlige og ikke-administrerede mailadresser.
  3. På siden "Anmodninger om at skifte til virksomhedsadministrerede domæner" kan du se:
    • Brugere, der har afvist din anmodning
    • Brugere, der ikke har accepteret din anmodning
    • Brugere, der har fuldført din anmodning

Acceptér en anmodning (Google Ads-brugere)

Du har en forlænget frist på 30 dage til at få adgang til din Google Ads-konto fra din personlige mailadresse eller virksomhedsmailadresse. Efter den forlængede frist fjernes adgangen med din personlige mailadresse. Sørg for at opdatere de relevante kontoindstillinger og -egenskaber på din nye brugerkonto for at sikre en nem overgang.

Du kan finde anmodningen om at opdatere dit Google Ads-domæne i din personlige mail. Når du har modtaget din anmodning, kan du angive din virksomhedsmailadresse eller afvise den med en forklaring.

Hvis du angiver din virksomhedsmailadresse, får du en mail, som du skal bruge til at bekræfte din virksomhedsmailadresse.

Vejledning

1. Klik på Kom godt i gang i mailen "Gå over til at bruge din virksomhedsmailadresse til din Google Ads-konto".
  2. Angiv din virksomhedsmailadresse i pop ud-vinduet, og klik på Send.
  3. Gennemgå listen over indstillinger, og klik derefter på OK.
  4. Find bekræftelsesmailen på din virksomhedsmailkonto, og følg vejledningen.
Bemærk! Når din mail administreres af en virksomhed, skal du angive de loginoplysninger, som du har fået af en it-administrator, første gang du logger ind på din konto.

Når du har skiftet til en virksomhedsmailadresse i Google Ads, skal du følge vejledningen nedenfor for at opdatere dine Google Ads-indstillinger.

Opdater dine Google Ads-indstillinger (Google Ads-brugere)

De kontoindstillinger og -egenskaber, du tidligere har konfigureret med din personlige mailadresse, er muligvis ikke angivet på din nye brugerkonto. I disse tilfælde skal du opdatere bestemte indstillinger som f.eks. din betalingsprofil, dine tilknyttede konti, præferencer for mailnotifikationer, tilmelding til mailabonnement, enheder til gendannelse og totrinsverificering.

Gennemgå listen over funktioner og indstillinger nedenfor for at komme i gang med at opdatere din nye Google Ads-brugerkonto.

Google Ads-funktioner og -indstillinger Vejledning til indstilling
Notifikationer

Nye brugere kan opdatere deres notifikationspræferencer.

Få flere oplysninger om mailnotifikationer.

Se, hvordan du ændrer dine præferencer for mailnotifikationer.

Totrinsverificering

Nye brugere kan konfigurere totrinsverificering.

Se, hvordan du aktiverer totrinsverificering.

Rapportering

Nye brugere skal tilføjes i planlagte rapporter.

Se, hvordan du opretter, gemmer og lægger en tidsplan for rapporter via dine statistiktabeller.

Tilknyttede konti (Skillshop)

Nye brugere skal knytte Google Ads-konti til Skillshop-konti, da det er den eneste måde at få individuelle Skillshop-certificeringer til at tælle med i beregningen af, om virksomhedens Google Partners-krav er opfyldt.

Se, hvordan du knytter din nye Google Ads-mailadresse til din Skillshop-konto.

Kampagneindstillinger (Google Ads-scripts) En ny bruger skal tilføjes i planlagte scripts ved at følge vejledningen nedenfor:
  • Log ind på din Google Ads-konto med din gamle mailadresse, og deaktiver scripts.
  • Log ind på din Google Ads-konto med din nye mailadresse, og planlæg scripts.
Se, hvordan du planlægger og administrerer scripts.
Produkttilknytning

Brugere skal tilføje en ny mailadresse i de produkter (f.eks. Google Analytics), der er knyttet til Google Ads-kontoen.

Links til de oftest benyttede produkter er:

Du kan søge efter andre produkter i Google Support.

Fakturering

Brugere skal tilføje den nye mailadresse som administrator på betalingsprofilen.

Se, hvordan du administrerer brugere på din betalingsprofil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en virksomheds maildomæne?

En virksomheds maildomæne er en liste over virksomhedens maildomæner, der administreres på en Cloud Identity- eller Google Workspace-konto.

Hvem har adgang til denne funktion?

• MCC-konti: Administrator af MCC-konti på øverste niveau, der allerede har implementeret Cloud Identity eller Google Workspace

• Separate konti: Administrator af konti, der allerede har implementeret Cloud Identity eller Google Workspace

Hvem kan anmode om at skifte til en virksomhedsmailadresse?

Administratorer af MCC-konti på øverste niveau eller separate konti kan sende anmodninger.

Hvem er udelukket fra processen?

Følgende brugere er udelukket:
  • Brugere med kun mailadgang
  • Brugere af tjenestekonti

Kan Google Ads-kontoadministratoren sende mailpåmindelser om anmodninger?

Ja. Når du har sendt en anmodning, kan du sende op til 2 påmindelser med mindst 30 dages mellemrum.

Hvad sker der, hvis en bruger afviser en anmodning?

Administratoren kan gennemgå årsagerne til, at en bruger afviste en anmodning. Efter gennemgangen kan administratoren arkivere brugeren eller fjerne vedkommendes adgang.

Hvornår udløber anmodninger?

Anmodninger udløber efter 90 dage.

Hvad sker der, når den forlængede frist på 30 dage udløber?

Efter den forlængede frist fjerner Googles system automatisk en bruger, der har adgang med en personlig mailadresse.

Hvordan kan administratoren downloade en liste over ikke-administrerede brugere?

Administratoren kan downloade en liste over ikke-administrerede brugere i sektionen "Gennemgå ikke-administrerede brugere" i Google Ads.

Hvem kan administratoren kontakte for at flytte ikke-administrerede brugere til virksomhedsbrugere?

Kontakt supportafdelingen eller it-supportteamet for at flytte ikke-administrerede brugere til virksomhedsbrugere i Cloud Identity eller Google Workspace.