Gennemfør en testindbetaling eller debiteringsautorisation

Hvis du vil bruge din bankkonto som betalingsmetode (direkte debitering), skal du bekræfte den, inden dine annoncer kan vises. Du kan bekræfte din bankkonto øjeblikkeligt med din kontos bruger-id og adgangskode eller via en testindbetaling eller debiteringsautorisation, der tager to til tre dage, alt efter hvor din virksomhed er placeret.

Du kan se proceduren for et andet land ved at klikke på ovenstående rullemenu.

Bekræft øjeblikkeligt med dit bank-id

I USA har du mulighed for at bekræfte din bankkonto øjeblikkeligt. Det er hurtigere, og det kræver ikke nogen testindbetaling. Sådan tilføjer du en bankkonto og bekræfter den øjeblikkeligt hos din bank:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder ude i siden, og klik derefter på Tilføj ny betalingsmetode.
  4. Vælg Bankkonto, og udfyld dine bankoplysninger.
  5. For at gøre dette til din primære betalingsmetode skal du klikke på Primær nederst til venstre.
  6. Klik på Gem.
  7. Vælg Bekræft øjeblikkeligt, og klik på Næste, når du bliver bedt om at angive, hvordan du vil bekræfte din konto.
  8. Angiv det bruger-id og den adgangskode, som du bruger til at logge ind på din banks website og acceptere de angivne vilkår og betingelser.
  9. Klik på Næste.

Efter et øjeblik linker Google din bankkonto til din Google Ads-konto og bekræfter, at det er en gyldig betalingsmetode. Hvis bekræftelsen mislykkes, bliver du bedt om at angive dit bruger-id og din adgangskode igen. Hvis bekræftelsen mislykkes igen, kan du vælge at bekræfte via en testindbetaling.

Find og angiv en testindbetaling

Hvis du vælger at bekræfte din bankkonto med en testindbetaling, ser du en mindre indbetaling på din bankkonto inden for 3 til 5 hverdage, efter du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto. Følg anvisningen nedenfor for at finde og angive disse indbetalingsoplysninger på din Google Ads-konto.

1. Gennemgå dine kontoudtog, og søg efter en indbetaling fra Google Inc. Indbetalingen er på mellem 0,15 USD og 1,15 USD.
  2. Notér det præcise beløb, når du har fundet indbetalingen.
  3. Log ind på din Google Ads-konto.
  4. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  5. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  6. Find din bankkonto, og klik på Bekræft testindbetaling.
  7. Angiv beløbet for testindbetalingen i det relevante felt, og klik på Send.
Gå til Google Ads

Når du har indtastet det korrekte beløb, kan du bruge din bankkonto som primær betalingsmetode. Hvis du bruger automatiske betalinger, vises dine annoncer fra dette tidspunkt, hvis de ikke allerede blev vist.

Mislykkede testindbetalinger

En gang imellem går vores testindbetalinger ikke igennem. Hvis dette sker, modtager du en mail, og du kan desuden se en notifikation på siderne under Fakturering og betalinger, som du finder ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon].

Mere om mislykkede testindbetalinger

Der kan være flere årsager til, at en testindbetaling ikke går igennem, herunder:

• Dine bankkontooplysninger er indtastet forkert.
  • Din bankkonto eksisterer ikke længere.
  • Din bankkonto tillader ikke automatiske bankkontobetalinger.

Hvis din testindbetaling mislykkedes, skal du tjekke nøjagtigheden af de bankkontooplysninger, du har angivet. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto, og kontrollér, at alle oplysninger er korrekte.
  5. Klik på det link, der gælder for dig: Bankkontooplysningerne er korrekte
    1. Kontakt din bank, og sørg for, at der ikke er nogen kontobegrænsninger, der forhindrer dig i at benytte automatiske bankkontobetalinger. Din bank kalder muligvis denne type betaling for direkte debitering.
    2. Kontakt os, så vi kan foretage en ny testindbetaling, når du har sikret dig, at din bankkonto tillader automatiske betalinger.
    Bankkontooplysningerne er ikke korrekte

Du er nødt til at tilføje din bankkonto som ny betalingsmetode igen. Sådan gør du:

1. Klik på Tilføj ny betalingsmetode, mens du er på siden Betalingsmetoder.
    2. Angiv oplysninger om din betalingsmetode, og vælg Primær nederst til venstre for at gemme den som den primære betalingsmetode.
    3. Klik på Gem.
    4. Vent, indtil du modtager testindbetalingen på den bankkonto, du lige har tilføjet, og bekræft derefter indbetalingen.
    5. Du kan senere fjerne den forkerte bankkonto ved at klikke på linket Betalingsmetoder og derefter Fjern for at fjerne den fra din konto.
Gå til Google Ads

Udskriv og indsend din debiteringsautorisation

Når du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto, skal du udskrive og indsende din autorisation til direkte debitering på følgende måde:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto.
  5. Klik på Udskriv debiteringsautorisation.
  6. Af sikkerhedsmæssige grunde skal du angive dine bankkontooplysninger igen.
  7. Underskriv og dater den udskrevne debiteringsautorisation.
  8. Tag din underskrevne og daterede debiteringsautorisation med til din bank for at få den behandlet. Behandlingstiden afhænger af banken. Afhængigt af din banks procedurer stempler banken muligvis debiteringsautorisationen, fjerne en del af den og returnere den til dig. I så fald indsender du den stemplede debiteringsautorisation til os i henhold til anvisningerne på dokumentet eller sender os en scannet kopi via vores autorisationsformular for direkte debitering. Alternativt kan din bank sende debiteringsautorisationen direkte til os.
Gå til Google Ads

Behandlingstider

Når vi har modtaget din debiteringsautorisation, tager det typisk fem hverdage at behandle den. Vi sender dig en mail, når den er behandlet, hvorefter dine annoncer normalt begynder at kører, hvis de ikke allerede gør det.

Hvis vi ikke har modtaget, eller vi ikke kunne behandle din debiteringsautorisation inden for 14 dage, efter du har tilføjet en bankkonto, giver vi dig besked via mail. I så fald skal du indsende din debiteringsautorisation ved at følge anvisningerne eller via vores autorisationsformular for direkte debitering en gang til.

Der kan være forskellige årsager til, at vi ikke kan behandle din debiteringsautorisation, herunder ulæselige dokumenter, manglende data eller forkerte oplysninger.

Tjek status af din debiteringsautorisation

Du kan til enhver tid tjekke din debiteringsautorisations status. Så følg disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
    • Bemærk! Log direkte ind på din kundekonto, hvis du bruger Mit kundecenter.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto. Du vil se en af følgende notifikationer:
    • Vi har endnu ikke modtaget eller behandlet din autorisation: Enten har vi ikke modtaget den, eller også har vi ikke behandlet din debiteringsautorisation. Er der gået mere end ti dage, skal du indsende din debiteringsautorisation igen.
    • Ugyldige kontooplysninger: De bankkontooplysninger, du har angivet, er ikke korrekte. Kontakt din bank for at få oplysningerne bekræftet, og angiv dem derefter igen. Opret derefter en ny debiteringsautorisation, og send den til os.
Gå til Google Ads

Acceptér din fuldmagt

Når du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto, bliver du bedt om at acceptere en fuldmagt på din Google Ads-konto.

Udskriv en kopi af din fuldmagt

Du kan til enhver tid udskrive en kopi af din fuldmagt. Så følg disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto.
  5. Klik på Download fuldmagt.
Gå til Google Ads

Find og angiv en testindbetaling

Din bankkonto vil blive bekræftet med en testindbetaling. Ca. tre til fem hverdage efter, du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto, vises der en mindre indbetaling på din bankkonto. Følg anvisningen nedenfor for at finde og angive disse indbetalingsoplysninger på din Google Ads-konto.

1. Gennemgå dine kontoudtog, og søg efter en indbetaling fra Google Inc. Indbetalingen er på mellem 0,15 USD og 1,15 USD.
  2. Notér det præcise beløb, når du har fundet indbetalingen.
  3. Log ind på din Google Ads-konto.
  4. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  5. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  6. Find din bankkonto, og klik på Bekræft testindbetaling.
  7. Angiv beløbet for testindbetalingen i det relevante felt, og klik på Send.
Gå til Google Ads

Når du har indtastet det korrekte beløb, kan du bruge din bankkonto som primær betalingsmetode. Hvis du bruger automatiske betalinger, vises dine annoncer fra dette tidspunkt, hvis de ikke allerede blev vist.

Mislykkede testindbetalinger

En gang imellem går vores testindbetalinger ikke igennem. Hvis dette sker, modtager du en mail, og du kan desuden se en notifikation på siderne under Fakturering og betalinger, som du finder ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]

Mere om mislykkede testindbetalinger

Der kan være flere årsager til, at en testindbetaling ikke går igennem, herunder:

• Dine bankkontooplysninger er indtastet forkert.
  • Din bankkonto eksisterer ikke længere.
  • Din bankkonto tillader ikke automatiske bankkontobetalinger.

Hvis din testindbetaling mislykkedes, skal du tjekke nøjagtigheden af de bankkontooplysninger, du har angivet. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto, og kontrollér, at alle oplysninger er korrekte.
  5. Klik på det link, der gælder for dig: Bankkontooplysningerne er korrekte
    1. Kontakt din bank, og sørg for, at der ikke er nogen kontobegrænsninger, der forhindrer dig i at benytte automatiske bankkontobetalinger. Din bank kalder muligvis denne type betaling for direkte debitering.
    2. Kontakt os, så vi kan foretage en ny testindbetaling, når du har sikret dig, at din bankkonto tillader automatiske betalinger.
    Bankkontooplysningerne er ikke korrekte

Du er nødt til at tilføje din bankkonto som ny betalingsmetode igen. Sådan gør du:

1. Klik på Tilføj ny betalingsmetode, mens du er på siden Betalingsmetoder.
    2. Angiv dine betalingsmetodeoplysninger, og vælg Primær nederst til venstre for at gemme bankkontoen som den primære betalingsmetode.
    3. Klik på Gem.
    4. Vent, indtil du modtager testindbetalingen på den bankkonto, du lige har tilføjet, og bekræft derefter indbetalingen.
    5. Du kan senere fjerne den forkerte bankkonto ved at klikke på linket Betalingsmetoder og derefter Fjern for at fjerne den fra din konto.
Gå til Google Ads

Hvis du vil bruge din bankkonto som betalingsmetode (direkte debitering), skal du bekræfte den, inden dine annoncer kan vises.

1. Når du tilføjer en bankkonto, vil du blive bedt om at give tilladelse til at debitere din bankkonto ved at acceptere fuldmagten (også kendt som debiteringsautorisation).
  2. Du skal derefter bekræfte ejerskabet af din bankkonto via en testindbetaling, hvilket typisk tager 3 til 5 dage. Dette trin er nødvendigt for at beskytte din bankkonto mod uautoriseret adgang.

Du kan se proceduren for et andet land ved at klikke på ovenstående rullemenu.

Acceptér din fuldmagt

Når du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto, bliver du bedt om at acceptere en fuldmagt på din Google Ads-konto.

Udskriv en kopi af din fuldmagt og gem den i dit arkiv

Du kan til enhver tid udskrive en kopi af din fuldmagt. Så følg disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto.
  5. Klik på Download fuldmagt.
Gå til Google Ads

Find og angiv en testindbetaling

Når du har accepteret fuldmagten, vil din bankkonto blive bekræftet med en testindbetaling. Du vil kunne se en mindre indbetaling på din bankkonto inden for tre til fem hverdage, efter at du har angivet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto. Følg anvisningen nedenfor for at finde og angive disse indbetalingsoplysninger på din Google Ads-konto.

1. Gennemgå dine kontoudtog, og søg efter en indbetaling fra Google. Indbetalingsbeløbet er under 1 EUR.
  2. Notér det præcise beløb, når du har fundet indbetalingen.
  3. Log ind på din Google Ads-konto.
  4. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  5. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  6. Find din bankkonto, og klik på Bekræft testindbetaling.
  7. Angiv beløbet for testindbetalingen i det relevante felt, og klik på Send.
Gå til Google Ads

Når du har indtastet det korrekte beløb, kan du bruge din bankkonto som primær betalingsmetode. Hvis du bruger automatiske betalinger, vises dine annoncer fra dette tidspunkt, hvis de ikke allerede blev vist.

Mislykkede testindbetalinger

En gang imellem går vores testindbetalinger ikke igennem. Hvis dette sker, modtager du en mail, og du kan desuden se en notifikation på siderne under Fakturering og betalinger, som du finder ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]

Mere om mislykkede testindbetalinger

Der kan være flere årsager til, at en testindbetaling ikke går igennem, herunder:

• Dine bankkontooplysninger er indtastet forkert.
  • Din bankkonto eksisterer ikke længere.
  • Din bankkonto tillader ikke automatiske bankkontobetalinger.

Hvis din testindbetaling mislykkedes, skal du tjekke nøjagtigheden af de bankkontooplysninger, du har angivet. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto, og kontrollér, at alle oplysninger er korrekte.
  5. Klik på det link, der gælder for dig: Bankkontooplysningerne er korrekte
    1. Kontakt din bank, og sørg for, at der ikke er nogen kontobegrænsninger, der forhindrer dig i at benytte automatiske bankkontobetalinger. Din bank kalder muligvis denne type betaling for direkte debitering.
    2. Kontakt os, så vi kan foretage en ny testindbetaling, når du har sikret dig, at din bankkonto tillader automatiske betalinger.
    Bankkontooplysningerne er ikke korrekte

Du er nødt til at tilføje din bankkonto som ny betalingsmetode igen. Sådan gør du:

1. Klik på Tilføj ny betalingsmetode, mens du er på siden Betalingsmetoder.
    2. Angiv dine betalingsmetodeoplysninger, og vælg Primær nederst til venstre for at gemme bankkontoen som den primære betalingsmetode.
    3. Klik på Gem.
    4. Vent, indtil du modtager testindbetalingen på den bankkonto, du lige har tilføjet, og bekræft derefter indbetalingen.
    5. Du kan senere fjerne den forkerte bankkonto ved at klikke på linket Betalingsmetoder og derefter Fjern for at fjerne den fra din konto.
Gå til Google Ads

Hvis du vil bruge din bankkonto som betalingsmetode (direkte debitering), skal du bekræfte den, inden dine annoncer kan vises.

1. Når du tilføjer en bankkonto, vil du blive bedt om at give tilladelse til at debitere din bankkonto ved at acceptere fuldmagten (også kendt som debiteringsautorisation).
  2. Du skal derefter bekræfte ejerskabet af din bankkonto via en testindbetaling, hvilket typisk tager 3 til 5 dage. Dette trin er nødvendigt for at beskytte din bankkonto mod uautoriseret adgang.

Du kan se proceduren for et andet land ved at klikke på ovenstående rullemenu.

Acceptér din fuldmagt

Når du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto, bliver du bedt om at acceptere en fuldmagt på din Google Ads-konto.

Udskriv en kopi af din fuldmagt og gem den i dit arkiv

Du kan til enhver tid udskrive en kopi af din fuldmagt. Så følg disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto.
  5. Klik på Download fuldmagt.
Gå til Google Ads

Find og angiv en testindbetaling

Når du har accepteret fuldmagten, vil din bankkonto blive bekræftet med en testindbetaling. Du får vist en mindre indbetaling på din bankkonto inden for 3 til 5 hverdage, efter du har tilføjet dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto. Følg anvisningen nedenfor for at finde og angive disse indbetalingsoplysninger på din Google Ads-konto.

1. Gennemgå dine kontoudtog for at finde en indbetaling fra Google. Indbetalingen skal være mindre end 1 GDP.
  2. Notér det præcise beløb, når du har fundet indbetalingen.
  3. Log ind på din Google Ads-konto.
  4. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  5. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  6. Find din bankkonto, og klik på Løs problemet.
  7. Angiv beløbet for testindbetalingen i feltet og klik på Bekræft.
Gå til Google Ads

Når du har indtastet det korrekte beløb, kan du bruge din bankkonto som primær betalingsmetode. Hvis du bruger automatiske betalinger, vises dine annoncer fra dette tidspunkt, hvis de ikke allerede blev vist.

Mislykkede testindbetalinger

En gang imellem går vores testindbetalinger ikke igennem. Hvis dette sker, modtager du en mail, og du kan desuden se en notifikation på siderne under Fakturering og betalinger, som du finder ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]

Mere om mislykkede testindbetalinger

Der kan være flere årsager til, at en testindbetaling ikke går igennem, herunder:

• Dine bankkontooplysninger er indtastet forkert.
  • Din bankkonto eksisterer ikke længere.
  • Din bankkonto tillader ikke automatiske bankkontobetalinger.

Hvis din testindbetaling mislykkedes, skal du tjekke nøjagtigheden af de bankkontooplysninger, du har angivet. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din bankkonto, og kontrollér, at alle oplysninger er korrekte.
  5. Klik på det link, der gælder for dig: Bankkontooplysningerne er korrekte
    1. Kontakt din bank, og sørg for, at der ikke er nogen kontobegrænsninger, der forhindrer dig i at benytte automatiske bankkontobetalinger. Din bank kalder muligvis denne type betaling for direkte debitering.
    2. Kontakt os, så vi kan foretage en ny testindbetaling, når du har sikret dig, at din bankkonto tillader automatiske betalinger.
    Bankkontooplysningerne er ikke korrekte

Du er nødt til at tilføje din bankkonto som ny betalingsmetode igen. Sådan gør du:

1. Klik på Tilføj ny betalingsmetode, mens du er på siden Betalingsmetoder.
    2. Angiv dine betalingsmetodeoplysninger, og vælg Primær nederst til venstre for at gemme bankkontoen som den primære betalingsmetode.
    3. Klik på Gem.
    4. Vent, indtil du modtager testindbetalingen på den bankkonto, du lige har tilføjet, og bekræft derefter indbetalingen.
    5. Du kan senere fjerne den forkerte bankkonto ved at klikke på linket Betalingsmetoder og derefter Fjern for at fjerne den fra din konto.
Gå til Google Ads

Bemærk!

Vi kunne ikke registrere dit faktureringsland.

Klik på rullemenuen ovenfor for at se oplysninger om direkte debitering for dit land. Du kan også bruge denne menu til at lære om direkte debitering i andre lande.

Hvis dit land ikke findes på listen, understøtter vi ikke direkte debitering i det pågældende land.