CPA-tavoitteen muokkaaminen

Google Adsissa on tekoälyä hyödyntävä automaattinen hintatarjousstrategia, jossa hintatarjoukset valitaan siten, että saat mahdollisimman paljon konversioita budjetillasi. Tätä strategiaa kutsutaan CPA-tavoitehintatarjouksiksi. Voit aloittaa tämän strategian käytön valitsemalla toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA), jota käytetään tämän jälkeen hintatarjousten optimoimiseen kaikissa hintatarjousstrategiaa käyttävissä kampanjoissasi ja mainosryhmissäsi.

Kun olet ottanut CPA‑tavoitehintatarjousstrategian käyttöön, voit koska tahansa muuttaa CPA‑tavoitetta. Ohjeet siihen löytyvät tästä artikkelista.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole vielä ottanut käyttöön CPA‑tavoitehintatarjousstrategiaa, lue artikkeli Tietoja CPA‑tavoitehintatarjouksista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa muokattavan kampanjan linkkiä.
  4. Valitse Hintatarjoukset.
  5. Anna uusi CPA-tavoitteen summa, jota haluat käyttää. Jos muokkaamassasi kampanjassa käytetään portfolion hintatarjousstrategiaa, määrittämääsi uutta CPA-tavoitetta käytetään kaikissa kyseistä hintatarjousstrategiaa käyttävissä kampanjoissa ja mainosryhmissä.
  6. Klikkaa Tallenna.

Vinkki: Valitse konversiot, joista haluat tehdä hintatarjouksia

Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen avulla voit päättää, haluatko sisällyttää yksittäiset konversiotapahtumat raporttiesi Konversiot- ja Konversioarvo-sarakkeisiin. Näiden sarakkeiden dataa käytetään muun muassa CPA-tavoite-, ROAS-tavoite- ja Tehostettu klikkauskohtainen hinta ‑hintatarjousstrategioissa, joten hintatarjousstrategia optimoi hintatarjouksia vain valitsemiesi konversioiden perusteella. Lue lisää Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksesta.

Asetukseen sisältyvät oletuksena Display-verkoston kampanjoiden sekä Video-, Haku‑ ja Shopping-kampanjoiden konversiot eri laitteella.