Managerkonti (MCC): Om mailnotifikationer for din managerkonto

Når der er vigtige oplysninger vedrørende din managerkonto, bliver du underrettet om det via mail. Du kan dog også vælge at modtage andre typer underretninger via mail.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du administrerer de underretninger via mail, du modtager for både din managerkonto og dine klientkonti. Husk! Hver enkelt bruger af en managerkonto kan angive sine egne præferencer mht. underretninger.

Underretninger via mail for managerkonti

Du kan tilvælge underretninger via mail, når du opretter din managerkonto, men du kan til enhver tid ændre dine præferencer. Du kan vælge at modtage følgende typer mails:

• Nyhedsbreve
  • Markedsundersøgelser fra Google
  • Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering
  • Rapporter
  • Særtilbud

Underretninger via mail for klientkonti

Du kan vælge at modtage disse typer mails om dine klientkonti:

• Underretninger om afviste annoncer og politikrelaterede underretninger
  • Kampagnevedligeholdelse
  • Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering
  • Nyhedsbreve

Hvad de første to angår ("Underretninger om afviste annoncer og politikrelaterede underretninger" og "Kampagnevedligeholdelse"), kan du vælge enten at modtage alle mails, kun de vigtigste mails eller slet ingen mails. Bemærk! Hvis klientkontoen ikke har andre brugere, der modtager kritiske underretninger via mail for kontoen, modtager du automatisk disse kritiske mails på vegne af klientkontoen.

Hvad de sidste to angår ("Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering" og "Nyhedsbreve"), kan du vælge enten at modtage alle mails eller slet ingen mails.

Sådan administrerer du underretninger via mail

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Rediger, hvilke underretninger vedrørende din managerkonto du modtager via mail

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik i rullemenuen Notifikationer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Denne konto øverst.
  4. I kolonnen "Underretningsemner" kan du se de forskellige typer mailnotifikation. I kolonnen "Mailindstillinger" skal du vælge den foretrukne mailindstilling for hver type.

Rediger, hvilke underretninger vedrørende kundekonti du modtager via mail

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik i rullemenuen Notifikationer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Hele hierarkiet øverst.Der vises en tabel, der viser dine kundekonti samt mailindstillingerne for hver konto.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Hvis du vil ændre mailpræferencer for en enkelt konto: Før markøren hen over den konto, du vil ændre præferencer for, klik på pilen ud for den indstilling, du vil ændre, og vælg en af valgmulighederne på rullemenuen.
    • Hvis du vil ændre mailpræferencer for flere konti på én gang:
      1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil ændre præferencer for.
      2. Klik på Rediger øverst i tabellen.
      3. Klik på den type mailnotifikation, du vil ændre præferencer for, og vælg en af valgmulighederne.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Notifikationer