Managerkonti (MCC): Opret og rediger kontoetiketter på managerkonti

Kontoetiketter oprettes via managerkonti og tildeles undermanagerkonti eller individuelle Google Ads-konti for at oprette hensigtsmæssige grupperinger af kundekonti.

Med etiketter kan du organisere dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord i grupper. Etiketter kan tilpasses, og du kan ændre dem når som helst.

Bemærk! Som managerkontobruger (MCC) kan du administrere kampagner mere effektivt ved at oprette, redigere og anvende rapporter på specifikke underordnede konti eller på tværs af alle kampagner. Du kan også oprette og administrere etiketter hvor som helst på en managerkontos vej til et underordnet kontoniveau.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter, fjerner og redigerer kontoetiketter. Du kan få flere baggrundsoplysninger om kontoetiketter og om, hvordan de adskiller sig fra kampagneetiketter, ved at læse Om etiketter på managerkonti.

Vejledning

Kontoetiketter kan oprettes, fjernes og redigeres på siden Effektivitet, Administration eller Budgetter. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti på sidemenuen til venstre.
  3. Følg vejledningen nedenfor under Effektivitet, afhængigt af hvilken handling du vil udføre.

Opret en ny kontoetiket

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil oprette en kontoetiket for.
  2. Klik på Etiket på menuen øverst i tabellen, og klik derefter på Opret etiket.
  3. I feltet "Ny etiket" kan du:
    1. Vælge en farve.
    2. Angive et navn.
    3. Angive en beskrivelse (valgfrit).
    4. Angive ejeren af etiketten.
  4. Navngiv etiketten, og klik derefter på Opret.

Den nye etiket bør derefter kunne ses i menuen med afkrydsningsfeltet markeret sammen med eventuelle andre etiketter, der tidligere er blevet anvendt på den aktuelle konto. Klik på Anvend.

Anvend en allerede oprettet etiket

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil anvende etiketter på.
  2. Klik på menuen Etiket øverst i tabellen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de etiketter, du vil anvende på de valgte konti.
  4. Klik på Anvend.

Fjern en etiket fra en konto

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil fjerne etiketter fra.
  2. Klik på menuen Etiket øverst i tabellen.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de etiketter, du vil fjerne fra de valgte konti.
  4. Klik på Anvend.

Rediger et etiketnavn

1. Klik på etiketnavnet i kolonnen Kontoetiketter, og klik derefter på blyantikonet Rediger.
  2. Rediger etiketnavnet, og klik på Gem.

Fjern en etiket helt

1. Klik på etiketnavnet i kolonnen Kontoetiketter, og klik derefter på blyantikonet Rediger.
  2. Klik på papirkurven . Etiketten fjernes fra alle konti og fjernes permanent fra listen på menuen Etiketter.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Kontoadministration