Om siden Faktureringsoverførsler

På siden "Faktureringsoverførsler" kan du se en tabel med den aktuelle betalingsprofil og fakturakonfiguration (som også betegnes betalingskonto) for din Google Ads-konto, betalingsprofiler og fakturakonfigurationer, der tidligere er blevet benyttet på din konto, samt en eventuel afventende betalingsprofil og fakturakonfiguration, der skal træde i kraft på et senere tidspunkt.

Sådan finder du din fakturakonfiguration

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Faktureringsoverførsler.

Hvad vises der?

• Den aktuelt benyttede fakturakonfiguration på din konto har statussen "Aktuel" i kolonnen "Fakturakonfiguration" i tabellen.

• Hvis der er planlagt en ny fakturakonfiguration på et senere tidspunkt, vises meddelelsen "Du har en planlagt faktureringsoverførsel" over tabellen. Den nye fakturakonfiguration vises også lige over den aktuelle fakturakonfiguration i tabellen.

• Eventuelle andre fakturakonfigurationer, der tidligere er blevet benyttet på din konto, er angivet under den aktuelle fakturakonfiguration.

Bemærk! I henhold til vores vilkår og betingelser bliver alle kampagnetilbud og promoveringskreditter ugyldiggjort, hvis du skifter faktureringsland.

Klik på linkene i kolonnen "Fakturakonfiguration" for at se de faktureringsindstillinger, den betalingshistorik og de fakturaer, der er knyttet til hver enkelt fakturakonfiguration.