Fejlfinding vedrørende samtykkepolitikken for brugere i EU

Googles opdaterede samtykkepolitik for brugere i EU kræver, at du overholder en række forpligtelser, f.eks.:

• Oprettelse af visse oplysninger til dine brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien.
  • Indhentning af deres samtykke til brug af cookies eller andre former for lokal lagring, såfremt dette er et lovkrav, samt til indsamling, deling og brug af personoplysninger med henblik på tilpasning af annoncer.

Denne politik afspejler kravene i EU's e-datadirektiv og persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation).

I denne fejlfinding finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål om revisionen af samtykkepolitikken for brugere i EU og om, hvad du som annoncør eller udgiver kan gøre for at overholde politikken. Du kan få flere oplysninger om politikken i Hjælp til samtykkepolitikker for brugere i EU.

Vælg spørgsmålene nedenfor for at få hjælp til samtykkepolitikken for brugere i EU: