I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Oppdatering knyttet til retningslinjene om sensitive hendelser

23. mars 2022

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

På grunn av krigen i Ukraina blir annonser med innhold som utnytter eller godtar krigen, eller som avviser at det er krig, midlertidig stanset.