Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Vejledning: Koordiner aktiviteter for bestyrelsen af din nonprofitorganisations ved hjælp af Googles produkter og værktøjer

Som kontoradministrator eller leder af nonprofitorganisationen er din udfordring at administrere bestyrelsens aktiviteter for at få mest mulig hjælp og vejledning af bestyrelsen. Dette omfatter angivelse af bestyrelsesmøder i kalendere, oprettelse og deling af agendaer, rapportering om økonomi og demonstration af programmets effekt. Denne vejledning hjælper dig med at administrere bestyrelsens aktiviteter, uden at det optager en stor del af din arbejdstid.