Andre værktøjer og ressourcer

Her er nogle andre værktøjer og ressourcer, som kan være nyttige for dit website:

Google Virksomhedsprofil Google Virksomhedsprofil er et brugervenligt værktøj, som virksomheder og organisationer kan bruge til at administrere deres tilstedeværelse på nettet i Googles tjenester, bl.a. i Søgning og Maps.
Google Merchant Center Stedet, hvor du kan uploade dine produktdata til Google og gøre dem tilgængelige for Google Shopping og andre Google-tjenester.
PageSpeed Insights Brug PageSpeed Insights til at finde ud af, hvordan du gør dine websider hurtige på alle enheder.
Tilpasset søgning Brug Google til at skabe en tilpasset søgeoplevelse på dit eget website.
Google Domains Find et domænenavn, og opbyg et website med Google Domains.
Google Ads Annoncer din virksomhed på Google, og nå ud til nye kunder med Google Ads.
Google Analytics Brug Google Analytics til at måle adfærd på websites, i apps og på enheder, så du kan tage bedre beslutninger baseret på data.
Testværktøj til markering af mail Godkend det strukturerede dataindhold af en HTML-mail med testværktøjet til opmærkning af mail.
Opmærkningsværktøj til strukturerede data Prøv dette "peg-og-klik"-værktøj, hvis du ikke er helt sikker på, hvordan man udfører kodning, men gerne vil føje strukturerede data til din side.
Test af udvidede resultater Test, hvordan dine strukturerede data for udvidede resultater klarer sig i forhold til at overholde Googles krav.
AMP-udviklerværktøjer Gå til amp.dev for at se en liste over udviklerværktøjer og -platforme til AMP.
Test af mobilvenlighed Test, om din side er mobilvenlig.
Site Kit-plugin Et WordPress-plugin til visning af din websiteanvendelse og -statistik på en overskuelig og brugervenlig måde.
Webhistorier fra Google Et værktøj til redigering og effektivitetssporing for webhistorier på WordPress-websites.