Jeg kan ikke genkende denne nye ejer

Når en ny ejer føjes til din ejendom, underretter Search Console alle eksisterende bekræftede ejere om ændringen. Hvis du ikke kan genkende den nye ejer, kan du prøve at sende en mail til vedkommende. Det kan f.eks. være en alternativ mailadresse for en bruger, du kender.

Hvis vedkommende ikke svarer, eller hvis du er den eneste ejer af ejendommen og ikke har tilføjet andre, er dit website muligvis blevet hacket, og nogen forsøger at bekræfte ejerskabet af din Search Console-ejendom for at få adgang til noget bestemt.

Hvis du mener, at denne bruger er uautoriseret:

1. Fjern brugeren i Search Console.
  2. Hvis den uønskede bruger på en eller anden måde har bekræftet ejerskabet ved hjælp af et token (dvs. at vedkommende er en bekræftet ejer), skal du fjerne alle vedkommendes ejerskabstokens for dit website:
    1. Åbn Webmastercentral.
    2. Klik på Search Console-ejendommens navn.
    3. Hvis brugeren er angivet under Bekræftede ejere, skal du klikke på Bekræftelsesoplysninger ud for brugernavnet for at se, hvilke verificeringstokens vedkommende har anvendt.
    4. Slet alle verificeringstokens for den uønskede bruger (f.eks. en html-fil på dit website). Du kan få flere oplysninger om de forskellige metoder her.
  3. Hvis du er blevet hacket, er dette kun en midlertidig løsning. Selvom du fjerner tokenet, kan en hacker sandsynligvis tilføje det igen. Så du er nødt til at træffe yderligere foranstaltninger for at beskytte og korrigere dit website. Du kan enten gå til websitet og prøve at løse problemet selv, eller du kan kontakte en ekspert i websitesikkerhed for at få hjælp til at løse problemet på dit website.