De overzichtspagina van Search Console

Op de overzichtspagina in Search Console zie je een overzicht van je prestaties op Google Zoeken.

De overzichtspagina openen

Ga naar deze pagina voor een overzicht van je belangrijkste statistieken en meldingen, waaronder zoekprestaties, indexdekking en statistieken voor gebruiksgemak op mobiele apparaten. Als je property optimalisaties bevat, zoals uitgebreide resultaten, of als een online verkoper wordt beschouwd, zie je ook informatie over die functies.

Het prestatiediagram bevat gegevens van Google Zoeken en Discover (als je gegevens voor beide hebt). Als je geen Discover-gegevens hebt, bevat het diagram ook voorlopige gegevens van Google Zoeken (zeer recente gegevens).