Fjern en ejendom

Ejere kan fjerne en ejendom fra deres egen liste eller fra en liste, der tilhører brugere, som ikke er ejere.

Brugere kan fjerne en ejendom fra deres egen liste.

Fjernelse af en ejendom har følgende virkninger:

• Du modtager ikke længere notifikationer om den fjernede ejendom.
  • Hvis andre bekræftede ejere af ejendommen ikke fjernes, kan du kun fjerne ejendommen fra din liste. De øvrige brugere påvirkes ikke.
  • Du kan ikke længere se nogen oplysninger om ejendommen eller få adgang til indstillingerne for ejendommen.
  • Din meddelelseshistorik for ejendommen gemmes.
  • Hvis du er den sidste bekræftede ejer, mister alle brugere adgang til ejendommen i Search Console.

Fjern en ejendom fra din egen liste

Sådan fjerner du en ejendom fra din liste over ejendomme:

1. Åbn siden med ejendomsindstillinger for den pågældende ejendom, og klik på Fjern ejendom.
  2. Hvis du er en verificeret ejer, kan du også fjerne det adgangstoken, du brugte til at verificere ejerskabet. Hvis ikke, kan du få adgang til ejendommen igen ved simpelthen at tilføje den samme ejendom i Search Console og klikke på Verificer. Hvis du f.eks. brugte bekræftelse via HTML-tag, skal du fjerne dit tag fra websitets startside. Hvis du brugte domænebekræftelse, skal du fjerne din TXT-bekræftelsespost fra domænehosten. Sørg for kun at fjerne dit eget token. Hvis du fjerner en andens token, fjernes vedkommendes adgang. Hvis du er ejendommens sidste bekræftede ejer, mister alle brugere adgang til ejendommen i Search Console.

Fjern en ejendom fra en andens konto

Fjernelse af en ejendom fra en andens konto har følgende regler og virkninger:

• En ejer kan fjerne adgangen for enhver bruger. Det er dog kun muligt at fjerne adgangen for en anden ejer, hvis denne ejers adgangstoken (HTML-fil, metatag, eller andet, der blev brugt til at bevise ejerskabet) også fjernes. Hvis adgangstokenet stadig findes og er gyldigt, får den fjernede ejer tildelt ejerstatus igen, næste gang Google ser adgangstokenet.
  • Hvis du fjerner en ejendom fra en andens konto, slettes vedkommendes adgang til ejendommen.
  • Hvis du vil give en fjernet bruger adgang igen, skal vedkommende tildeles adgang igen af en ejer eller verificere sig selv som beskrevet under Verificering.
  • Den fjernede brugers bekræftelseshistorik for ejendommen slettes efter 18 måneder.

Sådan fjerner du en ejendom fra en andens konto:

• Hvis vedkommende er ejer: Følg den relevante vejledning i, hvordan du fjerner ejere.
  • Hvis vedkommende ikke er ejer: Følg vejledningen i, hvordan du fjerner brugere.