Search Console i søgeresultaterne

Hvis en Google-søgning omfatter resultater fra et website, du ejer i Search Console, kan du muligvis se et kort, der viser en oversigt over dit websites effektivitet i Google Søgning. Dette kort vises kun, hvis du ejer websitet i Search Console, og du er logget ind med den pågældende Google-konto, når du søger.

Kortet viser en oversigt over seneste klik, eksponeringer (visninger) og den gennemsnitlige position for dette website i Google-søgeresultaterne.

Dette kort vises kun til brugere, der har ejertilladelse eller fuld brugertilladelse for dette website i Search Console. Dette kort vises ikke til andre i Google Søgning.

Eksempel på Search Console i søgeresultater

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan Google Søgning fungerer, eller hvordan du kan forbedre dit websites effektivitet, kan du gå til Kom godt i gang med Search Console.

Vis eller skjul oversigtskortet

Du bestemmer, om kortet skal vises til websiteejere i Google Søgning.

På selve kortet

Sådan kan du justere indstillingerne for synligheden af kortet i søgeresultaterne:

1. Når kortet vises i søgeresultaterne, skal du klikke på indstillingsmenuen Ikon for Flere indstillinger
  2. Klik på enten Vis ikke for dette website eller Vis ikke for nogen af mine websites for at angive, om Google kun skal vise kortet for dette website eller for alle dine websites.

I Search Console

Du kan justere indstillingerne for synligheden af kortet i Search Console.

Sådan viser eller skjuler du oversigtskortet for en enkelt ejendom:

1. Åbn siden med indstillinger for Search Console i Søgning (eller klik på Ikon for Brugerindstillinger(Brugerindstillinger) > Search Console i søgeresultaterne).
  2. Vælg Vis eller Vis ikke i statussen ud for en ejendom for at administrere et korts udseende i den pågældende ejendom. Hvis Aktivér denne funktion ikke er markeret, skal du markere feltet, før du kan administrere indstillingerne for individuelle websites.

Sådan viser eller skjuler du oversigtskortet for alle dine ejendomme på én gang:

1. Åbn siden med indstillinger for Search Console i Søgning.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktivér denne funktion for at deaktivere oversigtskortet for alle de websites, der er angivet i tabellen.
  3. Hvis du senere vælger Aktivér denne funktion igen, gendannes den seneste indstilling for alle websites i tabellen.