Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Opties voor contentverwijdering buiten Google Zoeken

Google verwijdert content uit zoekresultaten die in strijd is met ons product- en contentbeleid. Als je content uit de zoekresultaten wilt laten verwijderen die ons beleid niet schendt, heb je misschien andere opties.

Content bij de bron verwijderen

Over het algemeen kun je content het best verwijderen bij de bron.

Contact opnemen met de website-eigenaar

Hoewel we kunnen voorkomen dat content in onze zoekresultaten wordt getoond, kunnen we de content niet verwijderen van de websites waarop deze wordt gehost. De content wordt beheerd door de eigenaar van de website. Als je de content wilt laten verwijderen, kun je het beste contact opnemen met de site-eigenaar. Meer informatie over hoe je contact opneemt met een website-eigenaar

Content van je eigen site verwijderen

Vind meer informatie over hoe je de content blokkeert in de Google-zoekresultaten als de afbeelding op je eigen site staat.

Content verwijderen die is geüpload naar een socialmediaplatform

De meeste socialmediaplatforms hebben informatiebronnen over hun beleid voor afbeeldingsverwijdering, privacy van content en processen voor accountherstel.

Meer informatie over hoe je webresultaten uit Google Zoeken verwijdert