Skift til Docs fra Microsoft Word

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Tidligere har du muligvis brugt forbrugerversionen af Microsoft Word uden for dit arbejde. Nu, hvor du har Google Docs, kan du her se nogle tip til at begynde at bruge det som dit nye tekstbehandlingsprogram.

Hent Docs: docs.google.com | Android-app | iOS-app

Bemærk! Sammenligninger er baseret på Microsoft Office-versionerne 2010, 2013 og 2016.

Hurtig sammenligning

Expand allUdvid alle  |  Skjul alle

I Word... I Docs...*
Del dit dokument med Microsoft SharePoint eller OneDrive
Del dit dokument fra Docs
  1. Gå til Google Drive, Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på den fil, du vil dele.
  3. Klik på Del Del.

Få flere oplysninger i artiklen om, hvordan du kommer godt i gang med Docs

Del dit dokument med Word-brugere

1. I et dokument skal du klikke på Filer > Send som vedhæftet fil i mail.
  2. Vælg format (Word, PDF osv.) under Vedhæft som.
  3. Indtast en mailadresse, dit emne og brødteksten.
  4. Klik på Send.

Få flere oplysninger i artiklen om, hvordan du arbejder med Microsoft Office-filer.

Samarbejd i realtid i Word Online
Samarbejd i realtid i Docs

Når du deler et dokument, kan samarbejdspartnere redigere dokumenter, tilføje kommentarer og tildele opgaver, afhængigt af deres adgang.

• Hvis du vil spore ændringer, skal du klikke på pil ned Nedadvendt pil øverst til højre. Angiv tilstanden Forslag i menuen.
  • Sådan tilføjer og tildeler du en kommentar:
  1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2. Markér den tekst eller de billeder, celler eller dias, du vil kommentere.
  3. Du kan tilføje en kommentar ved at klikke på Tilføj kommentar Skriv kommentar på værktøjslinjen.
  4. Skriv din kommentar.
  5. Klik på Kommenter.

Få adgang til versionshistorikken i SharePoint eller OneDrive
Få adgang til versionshistorikken i Docs
  1. In Drive, open your file.
  2. Click Fileog derefterVersion historyog derefterSee version history.
  3. Click a timestamp to see a previous version of the file. Below the timestamp, you’ll see:
    • Names of people who edited the document.
    • A color next to each person’s name. The edits they made appear in that color.
  4. (Optional) To revert to this version, click Restore this version.

Få flere oplysninger i artiklen om, hvordan du kan se ændringer af dine filer og mapper i Drev.

Spor ændringer i et dokument
Foretag forslag og kommentarer

Opret forslag i et dokument

1. I øverste hjørne skal du tjekke, at du er i tilstanden Forslag, som muligvis også vises som .
2. Hvis du vil foreslå en ændring, skal du bare begynde at skrive dér i dokumentet, hvor du foreslår, at ændringen foretages. Dine forslag vises med en ny farve, og den tekst, du markerer til sletning eller udskiftning, streges over (men slettes ikke, før dokumentets ejer godkender forslaget).
3.

Ejeren af dokumentet modtager en mail med dine forslag. Når ejeren klikker på et forslag, kan vedkommende enten vælge at acceptere det ved at klikke på Acceptér Checkmark eller afvise det ved at klikke på Afvis Luk.

Suggest edits.

Tilføj og tildel kommentarer i et dokument

1. Vælg den tekst, du vil kommentere, i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Tilføj kommentar .
  3. Skriv din kommentar i feltet.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil adressere din opgave eller din kommentar til en bestemt person, skal du skrive et plustegn efterfulgt af vedkommendes mailadresse. Du kan tilføje så mange personer, du vil. Alle personer modtager en mail med din kommentar og et link til filen.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil tildele kommentaren til en bestemt person, kan du markere afkrydsningsfeltet Tildel til.
  6. Klik på Kommenter eller Tildel.
Åbn et Word-dokument
Åbn et Word-dokument
  1. Dobbeltklik på en Word-fil i Drev.

Der åbnes en forhåndsvisning af din fil.

2. Klik på Åbn med Google Docs øverst på siden.

Alle de ændringer, du foretager, gemmes i den oprindelige Microsoft Office-fil.

Se Brug Microsoft Office-filer for at få flere oplysninger.

Få adgang til et dokument offline i OneDrive
Få adgang til et dokument offline i Drev
  1. Installer udvidelsen Google Docs Offline.
  2. I Drev skal du klikke på Indstillinger og derefterIndstillinger.
  3. I sektionen Offline skal du markere afkrydsningsfeltet Opret, åbn og rediger dine seneste Google-filer, mens du er offline.
  4. Klik på Udfør.
  5. Højreklik på en fil, og aktivér Tilgængelig offline.

Under Få adgang til gemte Drev-filer uden internetadgang kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til filer offline via dit skrivebord eller din mobilenhed.

Gem automatisk et dokument i SharePoint eller OneDrive, eller aktivér Automatisk gendannelse
Gem et dokument automatisk i Drev
Dit dokument gemmes automatisk i Drev, mens du arbejder, så du behøver ikke at klikke på Gem.
Indsæt billeder i dit dokument
Føj billeder til dit dokument

Du kan trække og slippe billeder fra din computer til dit dokument. Du kan også klikke på Indsætog derefterBillede og vælge et billede fra Google Drev, Google Fotos, nettet osv. Med Docs kan du beskære og omfarve dine billeder eller få forslag til billeder ved hjælp af værktøjet Udforsk. Se, hvordan du tilføjer og redigerer billeder.

Du kan også føje et billedvandmærke til dit dokument. Gå til Tilføj et billedvandmærke for at få flere oplysninger.

Føj et Excel-diagram til dit dokument
Føj et Sheets-diagram til dit dokument
  1. Vælg det diagram, du vil kopiere, i Sheets.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefterKopiér diagram.
  3. I Docs skal du højreklikke og derefterSæt ind
  4. Klik på Sæt ind.

Se flere oplysninger i artiklen om at indsætte og redigere diagrammer.

Note: The instructions in this guide are primarily web only.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.