Standarder for Google-udgivere

Oversigt over politikker og begrænsninger for Google-udgivere

Google er med til at muliggøre et frit og åbent internet ved at gøre det muligt for udgivere at tjene penge på deres indhold og for annoncører at nå ud til potentielle kunder med nyttige og relevante produkter og tjenester. For at kunne bevare brugernes tillid til annonceøkosystemet, er det nødvendigt at sætte grænser for, hvad der kan tjenes penge på, samt den adfærd, vi tillader fra både udgivere og annoncører.

Standarderne for Google-udgivere dækker to områder: Politikker for Google-udgivere og Begrænsninger for Google-udgivere.

Politikker for Google-udgivere

Når du tjener penge på indhold med Google-annoncekoden, skal du overholde nedenstående politikker. Hvis du ikke overholder disse politikker, kan det medføre, at Google forhindrer annoncer i at blive vist med dit indhold, eller at vi suspenderer eller lukker din konto.

Politikkerne for Google-udgivere er organiseret i følgende kategorier:

Få flere oplysninger om politikkerne i Politikker for Google-udgivere

Begrænsninger for Google-udgivere

Udgiverbegrænsninger identificerer indhold, som er begrænset fra at modtage visse annonceringskilder. Hvis dit indhold er mærket med en indholdsbegrænsning, vil der være færre annonceringskilder, der kan byde på det.

I nogle tilfælde vil det betyde, at ingen annonceringskilder byder på din beholdning, og ingen annoncer vil blive vist på dit indhold. Bemærk at annoncer fra Google Ads (tidligere AdWords) ikke vil blive vist på indhold mærket med disse begrænsninger. Så selv om du kan vælge at tjene penge på indhold, der er dækket af disse begrænsninger for Google-udgivere, så vil dette indhold sandsynligvis modtage mindre annoncering end andet indhold uden begrænsninger.

Få flere oplysninger om, hvad der er omfattet af Begrænsninger for Google-udgivere