Annoncer, der vises af Google, som skjuler indhold

Annoncer, der vises af Google, er ikke tilladt, hvis de:

• Skjuler indhold helt eller delvist, uanset hvor længe det sker

Tips vedrørende denne begrænsning

Ads Interfering: Google-served ads obscuring content | Google Publisher Restrictions

Udgivere opfordres til at eksperimentere med forskellige placeringer og annonceformater. Google-annoncekode må dog ikke placeres på steder, hvor det kan medføre, at Google-annoncer skjuler indhold.

Her er nogle flere forslag, som kan hjælpe dig med at overholde politikken vedrørende annoncer, der skjuler indhold:

• Vær forsigtig, når du placerer annoncer for tæt på udgiverindhold, da det kan føre til utilsigtede klik eller annoncer, der overlejrer indhold.
  • Husk! Indhold omfatter både udgiverindhold og annoncer, og annoncer, der skjuler andre annoncer, er derfor omfattet af denne politik.

Eksempel på mobilannonce

Eksempel på annonce til computere

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.